Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

VIDEO | Superliga a revenit! Ilie de la Poli Iaşi a marcat în proprie poartă cu Sepsi

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21466271/2/ilie.png

Partida Sepsi - Poli Iaşi, din runda 22 de Superliga, va avea loc vineri, de la 17:00, în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Fazele importante ale meciului din prima ligă a României vor putea fi văzute în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

Confruntarea reprezintă primul meci din Superliga pe 2024. Iar prima reuşit a fost un autogol. Florin Ilie a încercat să respingă centrarea lui Ştefănescu, dar a deviat nefericit în proprie poartă şi l-a păcălit pe Silviu Lung Jr.

Sepsi vine după ce a obţinut o victorie şi un egal din cele două partide de pregătire şi are ca obiectiv intrarea în play-off. Covăsnenii se află pe locul 5 în Superliga, la doar un punct de Hermannstadt şi ”U” Cluj, formaţii ce se situează în afara play-off-ului.

De cealaltă parte, Poli Iaşi se află pe locul 14 în clasament şi a pierdut cu 3-1 ultimul meci disputat din Superliga. Ieşenii vin după ce au câştigat singurul amical disputat în acest început de an, 4-2 cu FCU Craiova.

Partida din turul campionatului regulat dintre cele două s-a încheiat cu victoria lui Poli Iaşi, scor 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele