Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

VIDEO ǀ Tavi Popescu s-a descătuşat, după golul marcat celor de la Sepsi. ”Vreau să am câte o realizare la fiecare meci”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21054427/1/popescu.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia covăsneană Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Bucureştenii au marcat în minutul 21. A fost o gafă a lui Mark Tamas, gafă de care a profitat Florinel Coman, apoi balonul a ajuns la Olaru şi acesta a pasat pentru Octavian Popescu, care a înscris.

Popescu s-a declarat bucuros că a reuşit să marcheze şi a declarat că are ambiţii mari în play-off.

”Aveam nevoie de gol, îmi dă un moral mai bun. Nu e poziţia mea, cum ne foloseşte Mister, acolo trebuie să jucăm şi să ajutăm echipa, să câştigăm campionatul.

La fotbal trebuie să alergi, pe orice poziţie depui efort. Pentru mine, fiecare meci e o finală de acum. Avem o echipă foarte bună, mă aşteptam să terminăm pe podium şi sper să câştigăm campionatul pentru că merităm. E important să dăm tot ce avem mai bun şi sper să ajut echipa.

(n.r. obiective personale în play-off) Vreau să am câte o realizare la fiecare meci. (n.r. despre convocarea la naţională) Pentru mine nu contează, pot să merg şi la U21, la U20, important e să fiu chemat”
, a declarat Popescu, la finele partidei.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele