Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

VIDEO ǀ Tofan, afectat de eroarea comisă cu Universitatea Craiova: ”Mi-am bătut joc de echipă”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21038013/1/tofan.png

Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 1-0, dintr-un penalty primit după un henţ în careu comis de Tofan, căpitanului piteştenilor.

Tofan s-a declarat foarte afectat de eroarea comisă şi a punctat faptul că şi-a bătut joc de munca echipei, care a făcut un joc curajos.

”Îmi pare foarte rău pentru colegii mei. Au tras 90 de minute şi eu mi-am bătut joc de echipă, de colegii mei care au făcut un efort incredibil. Parcă sunt blestemat.
 
Nu ştiu dacă e vreun fotbalist care vrea să facă penalty sau să pună mâna pe minge.A fost o minge pe care am văzut-o târziu, am vrut să dau cu capul în ea dar mi-a venit în mână”,
declarat vizibil afectat, jucătorul celor de la FC Argeş.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele