Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

VIDEO | Tony, iureş la adresa jucătorilor săi la flash-interviu. ”Am venit ca turişti. Nicio scuză”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21718756/2/fcsb-politehnica-iasi-superliga-superbet-17-08-2024-2.jpg

Hermannstadt a câştigat zdrobitor pe teren propriu, scor 6-2, gruparea Poli Iaşi, în etapa a opta a Superligii. Sibienii au reuşit să realizeze scorul de până acum al campionatului.

Aşa cum era de aşteptat, Tony, antrenorul moldovenilor, a avut un discurs extrem de dur la adresa elevilor şi a punctat că aceştia nu au scuze pentru prestaţia de sâmbătă.

”Vina noastră. Eu de când am venit aici mereu i-am apărat, azi nu am făcut nimic din ce am cerut. Pare că am venit aici ca turişti. Nimic, n-au scuză azi, n-au fost concentraţi. Vreau să văd ce vor ei de la viaţă, azi nu am văzut jucători cu voinţă de a câştiga.

Dacă asta e ambiţia noastră e o mare problemă! Unii nu mânăncă ca să vină la meci, nu stau cu familia şi noi ne-am făcut de ruşine.

Nu am venit aici să fur niciun euro, am venit aici să îmi fac pasiunea, eu sacrific mult, sănătatea mea, am învins un cancer. Azi m-au dezamăgit. Nu mi-a regăsit echipa! Ce ruşine”, a spus Tony, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele