Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

VIDEO | Tony şi-a expus dezamăgirea. ”Cred că am respectat prea mult Rapidul”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21711064/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024-3.jpg

Rapid a câştigat în deplasare, scor 2-1, cu Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Este prima victorie a giuleştenilor în această ediţie de campionat.

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, a declarat că este dezamăgit de faptul că elevii săi nu au putut obţine un rezultat pozitiv.

”Cred că am respectat prea mult Rapidul. Eu trebuie să îi felicit pentru victorie. Eu zic că egalul era un rezultat echitabil. Ambele echipe puteau să mai marcheze. Sunt frustrat. Mereu când nu câştig sunt aşa. Când nu iau puncte, sunt foarte supărat.

Pe final am avut ocazii, portarul lor a fost omul meciului şi asta însemnă mult. Băieţii au încercat, au alergat. Am luat gol chiar înainte de pauză. Asta este, mergem pe drumul nostru.

Bravo Rapid, bravo Şumudică. Rapid este o echipă mare, care a investit. Asta vreau pentru jucătorii mei, să ajungă la o echipă mare şi să câştige mai mulţi bani, dar acum avem mult de muncă. Îi doresc succes lui Şumudică”
, a spus Tony, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele