Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

VIDEO ǀ ”Trebuie să ai inspiraţie”. Marius Măldărăşanu a mutat perfect la pauza partidei cu Voluntari

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21318312/2/fc-hermannstadt-fc-voluntari-superliga-superbet-17-09-2023.jpg

FC Hermannstadt a învins pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Superligii. Formaţia oaspete a evoluat în nouă jucători pe final, având doi eliminaţi.

Ilfovenii au condus la pauză, dar Marius Măldărăşanu l-a aruncat în teren pe Dragoş Iancu, în repriza a doua. Acesta a restabilit egalitatea.

”Trebuie să ai inspiraţie. Sunt meciuri în care şi suporterii îşi dau seama de schimbări. Schimbările erau poate previzibile. Se spune că e inspiraţia antrenorului, dar ei trebuie să îşi facă treaba. Mă bucur pentru Iancu, pentru că aici suferim puţin, jucătorii under nu au încredere.

Datorită unor jocuri bune, lumea lăudând echipa, unii jucători s-au simţit mai buni, iar pe parcursul acestui început de campionat, vor să rămână mai sus, ca să avem numeric jucători în faţă. Le-am spus să facem efort în defensivă. Le-am spus că vom marca, eu zic că avem echipă bună şi am avut ocazii în toate meciurile. Am intrat relaxaţi în joc.

Vom avea cinci jocuri în două săptămâni. Apare şi oboseala, dar să sperăm că vom fi inspiraţi. Jucătorii care intră să dea totul, trebuie să gestionăm bine această perioadă. Contează foarte mulţi ca toţi să fie pregătiţi”,
a spus Măldărăşanu, la finele partidei împotriva ilfovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele