Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO ǀ ”U” Cluj - FCU Craiova 1-3. Chiţu face recital, iar oltenii obţin un succes fără emoţii

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21087324/1/u-craiova-1948-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-03-02-2023.jpg

FCU Craiova a întrecut sâmbătă, în deplasare, formaţia ”U” Cluj, scor 3-1, în etapa a treia din play-out-ul Superligii. Atacantul Chiţu a reuşit un ”hat-trick”.

Oltenii au început în forţă partida de la Mediaş şi în minutul 7 conducea cu 2-0. Chiţu a deschis scorul în minutul 5, din pasa lui Asamoah, iar în minutul 7 tot Chiţu a înscris din centrarea lui Miron. Scorul a fost majorat în minutul 27, de acelaşi Chiţu, de această dată profitând de o pasă a lui Bauza.

 În minutul 53 clujeanul Miron a fost eliminat pentru un fault la Bahassa, după ce arbitrul Iulian Călin a consultat sistemul VAR. Scorul final a fost stabilit în minutul 90, când Duarte a trimis în propria poartă.

VIDEO ǀ ”U” Cluj - FCU Craiova 1-3 (Chiţu 5, 7, 27), pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - Martic, Miron, Ispas, Chipciu - Remacle, Simion, Bic, Nistor - Thiam, Gomes
  • FCU Craiova: Gurău - Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas - Albu, Asamoah - Piccolomo, Bauza, Bahassa - Chiţu

Minutul 90+4: Final de meci! FCU Craiova se impune cu 3-1.

Minutul 90+1: GOL Universitatea Cluj! Duarte respinge nefericit în proprie poartă.

Minutul 50: Miron intră tare la Bahassa. În primă fază vede cartonaşul galben, dar decizia este întoarsă la VAR, iar jucătorul Universităţii Cluj este eliminat.

Minutul 45+1: Pauză! FCU Craiova conduce cu 3-0.

Minutul 27: GOL FCU Craiova! Apărarea gazdelor cedează din nou, iar Chiţu înscrie din nou, de data aceasta la capătul unui contraatac.

Minutul 7: GOL FCU Craiova! Eroare incredibilă în apărarea ardelenilor, care se încurcă la o fază banală. Chiţu este pe fază şi reuşeşte ”dubla”.

Minutul 5: GOL FCU Craiova! Chiţu este perfect lansat şi deschide scorul din interiorul careului.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

FC U Craiova 1948 a pierdut locul de lider în play-out. Echipa lui Adrian Mititelu este pe locul secund, cu 23 de puncte. Oltenii traversează o formă mai slabă, după ce au ratat calificarea în play-off, iar marţi, au fost eliminaţi din Cupa României. 

În tabăra opusă, Universitatea Cluj vrea să evite retrogradarea. Echipa lui Neluţu Sabău ocupă locul 5 în play-out, cu 20 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt