Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

VIDEO | U. Craiova - Petrolul 0-0. Prestaţie sub aşteptări a oltenilor, care ratează şansa de a urca pe primul loc

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21690128/2/universitatea-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-4-08-2024.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a patra din Superligă.

Ploieştenii au început în atac la Craiova şi după şutul din minutul 3 al lui Keita, Tudorie l-a pus la încercare pe portarul Laurenţiu Popescu, în minutul 9. A urmat ocazia lui Grozav, din minutul 20, iar replica gazdelor a venit de la Houri, care a trimis peste poartă, din careu.

Maldonado a expediat şi el mingea pe lângă poartă, în minutul 47, pentru ca oaspeţii să solicite un penalti în minutul 60, la un contact în careul oltenilor, între Sergiu Hanca şi Oshima. Arbitrul Ionuţ Coza nu a dat însă nimic şi craiovenii au mai ratat porin Alexandru Creţu, în timp ce Grozav a iropsit o ocazie pentru ploieşteni, iar meciul s-a încheiat 0-0.

În urma acestui rezultat Universitatea Craiova a făcut 8 puncte, iar Oţelul rămâne liderul din Superliga, cel puţin până la meciul lui Sepsi cu Rapid de luni.

U. Craiova - Petrolul 0-0

Echipele de start:

  • U. Craiova (4-2-3-1): L. Popescu - Vlădoiu, Maldonado, Zajkov, Ndong - Oshima, Mekvabishvili - Baiaram, Houri, Mitriţă (cpt.) - Ivan
  • Rezerve: S. Lung jr., Lazar - Căpăţînă, Gaşpăr, Sierra, Badelj, Al. Creţu, Bană, Danciu, Paradela, Mora, Koljic
  •  
  • Petrolul (4-2-3-1): Zima - Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu - T. Keita, Jyry - D. Radu, Hanca, Grozav (cpt.) - Tudorie
  • Rezerve: Eşanu, Bălbărău - Stănică, Tolea, Mateiu, Boţogan, M. Bratu, M. Rădulescu, D. Ilie, R. Bucur

Min. 90+6: Final de meci! 

Min. 90+5: Ocazie pentru olteni! Lovitura de cap  a lui Maldonado s-a dus pem lângă poartă.

Min. 70: Dribling superb a lui Gicu Grozav! Mijlocalul „Lupilor Galbeni” a reuşit un dribling de pus în ramă, iar apoi a finalizat acţiunea cu un şut mai puţin reuşit.

Min. 65: Ocazie pentru olteni! Klojic a trimis pe lângă poartă dintr-o poziţie bună.

Min. 60: Ocazie mare pentru Petrolul! Gicu Grozav a trimis a şutat periculos, iar Popescu a respins în faţă, acolo unde Hanca a fost doborât în zona de pedeapsă de Oshima, iar arbitrul nu a acordat nimic.

Min. 59: Ocazie mare pentru olteni! Ndong a centrat perfect în careu, dar execuţia lui Bană este slabă, având în vedere poziţia excelentă în care se afla.

Min. 47: Ocazie mare pentru Universitatea Craiova! Maldonado a trecut pe lângă deschiderea scorului, după ce lovitura sa de cap a trecut pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 40: Şansă bună pentru Universitatea Craiova! Mitriţă a pătruns în careu şi a vrut să centreze în faţa porţii, dar Zima a schimbat direcţia mingii trimise de jucătorul oltenilor.

Min. 36: Ocazie pentru olteni! Houri trimite un şut din afara careului, dar mingea trece peste poarta apărată de Zima.

Min. 20: Ocazie mare pentru „Lupii Galbeni”! Gicu Grozav şutează de la distanţă, iar portarul oltenilor nu reuşeşte să prindă şi Madonado respinge în cele din urmă.

Min. 3: Ocazie pentru Petrolul! Keita a trimis un şut la colţul scurt, dar portarul Popescu reţine fără probleme.

Min. 1: A început partida! 

__________________________________________________

U. Craiova vine după ce a ratat calificare în turul 3 Conference League, după 3-4 la general în faţa lui Maribor. Oltenii, însă, merg foarte bine în campionat, acolo unde se află pe primul loc după primele trei etape şi vin după victoria 2-0 în faţa lui CFR Cluj.

De cealaltă parte, Petrolul vine tot după o victorie, 1-0 cu Rapid, aceasta fiind chiar prima victorie din acest sezon pentru „Lupii Galbeni”. Ploieştenii au înregistrat în primele trei meciuri din Superliga cate o victorie, un egal şi o înfrângere şi se află pe locul 9, înaintea începerii etapei.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în returul campionatului regulat, din sezonul trecut, când oltenii s-au impus cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele