Ultima oră
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”

VIDEO | Unirea Slobozia - FC Hermannstadt 0-0. Oaspeţii, pas strâmb în lupta pentru promovare

Liga II Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20679375/1/fc-hermannstadt-unirea-slobozia-play-off-promovare-liga-2-casa-pariurilor-20-03-2022.jpg

Unirea Slobozia a întâlnit-o pe ocupanta locului 2, din play-off-ul ligii a doua, FC Hermannstadt. Sibienii au făcut o primă repriză foarte slabă, iar elevii lui Mihalcea au avut multe şanse de a deschide scorul.

Partea a doua a partidei nu a adus multe ocazii şi astfel meciul s-a încheiat cu egal alb. Rezultatul îi dezavantajează pe sibieni. Aceştia ar fi putut să se distanţeze faţă de ”U” Cluj, ocupanta locului 3. Astfel le dau ocazia clujenilor să urce pe a doua poziţie.

Unirea Slobozia - Hermannstadt 0-0

Echipele de start:

  • Unirea Slobozia: Poiană – Ibrian (cpt.), I. Dinu, Gab. Lazăr, Traşcu, Coadă, Cruceru, Rob. Silaghi, Bolohan, Afalna, Gulceac
  • FC Hermannstadt: Iliev – Pantea, Bejan (cpt.), Antoche, Opruţ, Alhassan, Mino Sota, Balaure, Hora, C. Popescu, Buhăcianu

Minutul 90+4: Fluier final. 

Minutul 90+2: Schimbare la Slobozia, intră Andrei Dorobanţu şi iese Christo Bolohan.

Minutul 90: Se acordă de la margine 4 minute de prelungire!

Minutul 78: Schimbări la ambele formaţii, pentru Unirea Slobozia intră Cezar Gherghiceanu şi iese Robert Silaghi, iar la Hermannstadt iese Sota Mino şi intră Ionuţ Nastasie.

Minutul 73: Ocazie mare pentru echipa din Sibiu, în urma unui corner. Portarul Sloboziei respinge lovitura de cap a lui Daniel Parschiv.

Minutul 65: Schimbare la Unirea Slobozia, intră Sebastian Ivan şi iese Vadim Gulceac.

Minutul 59: Au loc încă 2 schimbări la echipa din Sibiu, intră Andrei Blejdea şi Alexandru Bucuroiu, ies Silviu Balaure şi Călin Popescu.

Minutul 48: Ocazie mare pentru Unirea Slobozia, Ionuţ Coadă trimite peste poartă dintr-o poziţie bună. 

Minutul 46: Începe partea a doua. 

Minutul 46: Se produc 2 modificări la FC Hermanstadt la pauză, ies Ioan Hora şi Valentin Buhacianu şi intră Daniel Paraschiv şi Ciprian Biceanu.

Minutul 45+1: Final de primă repriză. 

Minutul 37: Încă o ocazie mare pentru Slobozia, Afalna scapă singur cu Iliev, dar nu reuşeşte să îl învingă.

Minutul 35: Galben pentru Unirea Slobozia, încasat de Christo Bolohan, în urma unui fault.

Minutul 23: Unirea Slobozia are o ocazie mare, după un atac frumos, dar finalizarea lasă de dorit şi tabela rămâne nemodificată. 

Minutul 15: Silviu Balaure ia primul cartonaş galeben al partidei, centralul a considerat că jucătorul lui Hermannstadt, a simulat.

Minutul 7: FC Hermannstadt are prima ocazie prin Ioan Hora, lovitura sa de cap trece puţin peste.

Minutul 1: A început partida.

--------------------------------------------------

Sibienii sunt extrem de aproape de promovarea în Casa Liga I. După ce au reuşit să se impună clar în faţa lui CSA Steaua, cu scorul de 4-1, o vor întâlni pe ultima clasată, din play-off-ul ligii secunde, Unirea Slobozia, care nu are nicio victorie în ultimele 5 meciuri şi pare victimă sigură. 

Acestea s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, iar sibienii au obţinut victoria de fiecare dată. 

FC Hermannstadt se află în luptă directă pentru promovare cu ”U” Cluj, între ele este doar un punct şi pare că va fi o luptă aprigă între ele, până la final. Pe primul loc se află Petrolul Ploieşti, la 5, respectiv 6 lungimi de cele două echipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele