Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Unirea Slobozia - Petrolul 1-2. Etapa începe spectaculos

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21701447/2/afc-unirea-04-slobozia-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-16-08-2024.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 2-1, gruparea Unirea Slobozia, în primul meci al etapei a şasea din Superligă.

La Clinceni, ploieştenii au fost aproape de gol în minutele 5 şi 6, când portarul Denis Rusu a respins mai întâi şutul lui Jyry, apoi lovitura de cap a lui Grozav. Tudorie l-a pus şi el la încercare pe portarul gazdelor, în minutul 21,  cu o minge plasată sub transversală şi respinsă de Rusu de sub bară. Însă golul a venit la cealaltă poartă, în minutul 29, când Jordan Gele a marcat din careul mic.

Petrolul a egalat în minutul 40, din voleul lui Mihnea Rădulescu, iar din minutul 50 ialomiţenii au rămas în zece, Gele fiind eliminat după ce l-a lovit pe Paul Papp, iar arbitrul a fost chemat de VAR să revadă faza. Chiar şi în zece, Unirea a fost aproape să preia din nou conducerea, în minutul 66, la lovitura de cap a lui Ariel Lopez, care l-a învins pe Zima.

A fost însă gol anulat, pentru că balonul depăşise în aer linia de fund a terenului. Ploieştenii au preluat conducerea în minutul 78, când Şerbănică a greşit la pătrunderea lui Akosah-Bempah, acesta a pasat în careu şi Tudorie a înscris golul victoriei. Gazdele au ratat o ocazie mare de egalare în minutul 89, iar Petrolul s-a impus cu 2-1 şi a urcat, deocamdată, pe locul 4, cu 9 puncte. Unirea Slobozia a bifat a trei înfrângere în şase etape şi, cu 5 puncte, se află pe poziţia a 12-a.

VIDEO | Unirea Slobozia - Petrolul 1-2 (Gele 29 / Rădulescu 39, Tudorie 77), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

Unirea Slobozia: Rusu - Şerbănică, Pospielov, Antoche, Medina - Perianu, A. Lopez - Aganovic, Purece, Camara - Gele
Petrolul: Zima - Veiga Miranda, Papp, Huja, L. Dumitriu - T. Keita, Jyry - Rădulescu, Hanca, Grozav - Tudorie

Minutul 90+8: Final de meci! Se termină 2-1 pentru Petrolul.

Minutul 86: Zima este providenţial la lovitura de cap a lui Lazăr.

Minutul 77: GOL Petrolul! Şerbănică este depăşit prea uşor, iar Tudorie primeşte în careu şi înscrie cu un şut din piruetă.

Minutul 71: Rusu salvează la lovitura cu capul a lui Tudorie din câţiva metri.

Minutul 66: Medina bate un corner cu efect, iar Lopez a reluat în poartă cu capul din plonjon. Golul a fost anulat pentru că mingea a depăşit suprafaţa liniei de fund.

Minutul 50: Gele l-a lovit cu cotul în piept pe Papp! Arbitrul l-a eliminat pe jucătorul celor de la Slobozia după consultarea VAR.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 39: GOL Petrolul! Rădulescu primeşte în careu şi trage perfect din prima, deşi poziţia a fost complicată.

Minutul 29: GOL Unirea Slobozia! Purece bate o lovitură liberă din lateral. Mingea a păcălit defensiva prahovenilor, iar Gele a profitat.

Minutul 27: Şansă mare pentru Slobozia! Gele trage din 4 metri mult peste poartă.

Minutul 26: Camara reia din unghi, dar Zima e la post şi parează.

Minutul 21: Rusu scoate a doua oară de sub transversală! De această dată a salvat la reluarea cu capul a lui Tudorie.

Minutul 19: Aganovic se trezeşte cu mingea singur în careu. Acesta nu trage suficient de bine plasat, iar Zima prinde.

Minutul 6: Şansă mare pentru Petrolul! Rusu a scos de sub transversală mingea trimisă cu capul de Grozav.

Minutul 5: Jyry a reluat din prima de la 17 metri. Rusu a respins în corner.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------

Unirea Slobozia începuse bine acest sezon. Nou-promovata obţinuse 5 puncte în primele 3 etape, dar apoi au urmat două înfrângeri consecutive cu UTA Arad şi CFR Cluj. În prezent, ialomiţenii ocupă locul 12 în Superliga, cu 5 puncte.

De cealaltă parte, Petrolul a obţinut o singură victorie în acest sezon, 3 egaluri şi o înfrângere. Ploieştenii ocupă locul 8, cu 6 puncte şi sunt în căutarea cele de-a doua victorii din această ediţie de campionat.

Ultima întâlnire dintre cele două combatante a avut loc în anul 2022, într-un meci din grupele Cupei României ce s-a încheiat cu scorul de 0-0. Pe atunci, cele două formaţii încheiau pe ultimele două locuri în grupă.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele