Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

VIDEO | Universitatea Craiova - ”U” Cluj 1-1 (5-4 pen.). Oltenii se califică dramatic în Conference League

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21603846/2/universitatea-craiova-universitatea-cluj-baraj-conference-league-26-05-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins pe Universitatea Cluj, în urma loviturilor de departajare, şi va evolua în turul doi preliminar al Conference League. După prelungiri a fost 1-1.

Universitatea Cluj a ajuns în finala barajului învingând în semifinală, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi.

Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul Superligii pe locul trei, care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

VIDEO | Universitatea Craiova - ”U” Cluj 1-1 (Houri 119-penalty / Nistor 120+9-penalty), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Soiri, Zajkov, Raul Silva, Bancu - A. Creţu, Mateiu, Mekvabishvili - Danciu, A. Ivan, Mitriţă
  • ”U” Cluj: Gertmonas - Oancea, Thalisson, Masoero, Chipciu - Silaghi, Simion, Bic - Nistor - Anselmo, Roger

Universitatea Craiova trece la penalty-uri (5-4) şi va juca baraj de Conference League!

Minutul 120+9: GOL ”U” Cluj! Mitrea este faultat în careu de Markovic. VAR intervine şi se dictează penalty. Nistor transformă cu un şut în forţă.

Minutul 120+2: Koljic marchează din careu. Reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 118: GOL Universitatea Craiova! Houri trage în braţul lui Gheorghe, care era în careu. Se dictează penalty! Acelaţi Houri execută şi transformă.

Minutul 105: Chipciu trage din afara careului. Popescu prinde cu ceva emoţii, după ce iniţial a scăpat mingea.

Minutul 90+4: E 0-0 după timpul regulamentar. Se intră în prelungiri.

Minutul 86: Simion îl lansează pe Gheorghe singur cu portarul. Acesta trimite o scăriţă peste buturi.

Minutul 80: Mekvabishvili scoate pentru Bană, care reia peste cu poarta goală! Relăurile au arătat că a fost offside.

Minutul 67: Portarul Craiovei scoate din nou în faţa lui Roger. De această dată mingea a venit din marginea careului.

Minutul 61: Popescu respinge, iar Roger profită şi trimite cu pământul din careu peste poartă.

Minutul 58: Mingea se scurge în careu după un corner. Koljic trimite în bară de lângă mai mulţi adversari.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 43: Chipciu trimite din întoarcere puţin pe lângă poartă, după ce a rezistat atacurilor mai multor adversari.

Minutul 26: Popescu scoate fabulos la reluarea din 3 metri a lui Masoero, după un corner.

Minutul 9: Creţu trage în forţă de la 25 de metri. Gertmonas respinge cu ceva dificultate în corner.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Universitatea Craiova a terminat sezonul pe ultimul loc de podium, iar în acest context trebuie să dispute barajul de Conference League. Oltenii au terminat victorioşi campionatul, având 3 victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele 4 runde.

De cealaltă parte, „U” Cluj vine după victoria din barajul de cupele europene cu Oţelul Galaţi îşi joacă şansa în finala din această seară din Bănie. Ardelenii au terminat campionatul pe locul 9, cu 33 de puncte.

În acest sezon, cele două combatante s-au mai întâlnit de două ori, ambele dueluri terminându-se la egalitate, 1-1 şi 2-2.

Absenţe de marcă pentru Universitatea Craiova la barajul cu „U” Cluj

Duelul din Bănie reprezintă ultima şansă a ambelor echipe de a juca în Conference League. 

Situaţia este destul de complicată la Universitatea Craiova, care are mai multe probleme de lot. Costel Gâlcă nu se va putea baza la acest meci pe mai mulţi jucători de bază.

“Cinci absenţe are Craiova duminică. Sunt Maldonado, Screciu şi Baiaram, de care ştiam deja, au lipsit şi meciurile precedente. Mai sunt Vlădoiu şi Câmpanu. Primul s-a accidentat la meciul cu Sepsi şi nu poate fi recuperat, iar Câmpanu la unul dintre antrenamente” , notează Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele