Ultima oră
Corona Braşov, calificare dramatică în turul III al Ligii Campionilor, la volei, după un meci de 155 minute Corona Braşov, calificare dramatică în turul III al Ligii Campionilor, la volei, după un meci de 155 minute
CSM Constanţa – Ystads IF, scor 29-29, în grupa D a European League CSM Constanţa – Ystads IF, scor 29-29, în grupa D a European League
CSO Voluntari, debut cu victorie în noul sezon al European North Basketball League CSO Voluntari, debut cu victorie în noul sezon al European North Basketball League
VK Novi Belgrad – Steaua Bucureşti, scor 11-7, la debutul în grupa A a Ligii Campionilor, la polo VK Novi Belgrad – Steaua Bucureşti, scor 11-7, la debutul în grupa A a Ligii Campionilor, la polo
Foştii selecţioneri ai naţionalei, luaţi la rost! „Dacă Mircea Lucescu face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!” | EXCLUSIV VIDEO Foştii selecţioneri ai naţionalei, luaţi la rost! „Dacă Mircea Lucescu face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!” | EXCLUSIV VIDEO
Academia de fotbal a Barcelonei din Bucureşti a fost inaugurată! Joan Laporta a fost prezent Academia de fotbal a Barcelonei din Bucureşti a fost inaugurată! Joan Laporta a fost prezent

VIDEO ǀ Urartu - Farul 2-3. Final fericit în supliciul de la Erevan graţie lui Alibec

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21271875/5/farul-constanta-fc-urartu-uefa-europa-conference-league-27-07-2023.jpg

Farul Constanţa a învins în deplasare, scor 3-2, formaţia armeană FC Urartu, în manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League. Campioana României s-a calificat pentru turul al treilea preliminar, cu 6-4 cumulat.

Farul a început prost meciul de pe micuţul stadion Urartu, din Yerevan, şi a primit gol în minutul 11, când gazdele au marcat prin Nana Antwi. Armenii au fost periculoşi pe parcursul întregii reprize, în timp ce constănţenilor nu le-a ieşit nimic, jucând slab şi fără nerv. Partea secundă a început la fel de prostpentru elevii lui Hagi, care au primit gol în minutul 47, de la Leon Sabua.

Însă Farul s-a trezit la 0-2, iar Alibec şi-a intrat în rol. Mai întâi a dat pasa pentru golul lui Nedelcu, din minutul 53, apoi a finalizat cu sânge rece, singur cu portarul în minutul 57, după o pasă excelentă venită de la Adrian Mazilu.

Alibec a închis meciul în minutul 90+2, când a înscris din careu şi a stabilit scorul final, Urartu – Farul 2-3.

VIDEO ǀ Urartu - Farul 2-3 (Antwi 11, Sabua 47 / Nedelcu 52, Alibec 57, 90+2), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Urartu: Melikhov - Antwi, Tsymbalyuk, Zotko - Piloyan, Maragaryan, Salou, M. Junior, Grigoryan - Maksimenko, Sabua
  • Farul: Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza - T. Băluţă, Nedelcu, Grameni - Mazilu, Alibec, Benchaib

Minutul 90+8: Farul se impune cu 3-2 şi merge mai departe în Conference League!

Minutul 90+2: Gol Farul! Pe o suprafaţă grea, Alibec duce perfect un contraatac şi securizează calificarea.

Minutul 72: Artean are o şansă uriaşă, dar execuţia sa este scoasă de pe linia porţii.

Minutul 57: GOL Farul! Mazilu îl lansează perfect pe Alibec, care egalează cu o execuţie de fineţe.

Minutul 52: GOL Farul! Alibec execută perfect un corner, Nedelcu reia din câţiva metri, fără replică pentru portar.

Minutul 47: GOL Urartu! Val de erori în apărarea celor de la Farul. Sabua

Minutul 45+5: Pauză! Urartu conduce cu 1-0.

Minutul 45+2: Aioani iese greşit la o minge lungă, reuşita lui X este anulată corect pentru offside.

Minutul 37: Şansă mare irosită de Farul! Eroare mare a celor de la Urartu, Rivaldino se trezeşte singur cu portarul, pe care îl driblează, dar dintr-o poziţie grea trage în plasa laterală.

Minutul 34: Grygorian trage din careu, dar Aioani salvează situaţia.

Minutul 11: GOL Urartu! Gazdele combină foarte bine, mingea este scoasă la Antwi, care înscrie cu un şut de la peste 20 de metri.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------

Farul Constanţa a câştigat dramatic meciul tur cu Urartu, scor 3-2. După ce a fost condusă de două ori, trupa lui Hagi a dat lovitura în minutul 95, atunci când Larie a trimis imparabil mingea cu un şut din marginea careului.

Returul din Armenia se anunţă unul complicat pentru Farul, mai ales dacă luăm în calcul ultimele evoluţii ale campioanei. Ultima ,,izbândă" a ,,marinarilor" a avut loc duminică, atunci când au pierdut fără drept de apel împotriva nou-promovatei Poli Iaşi, scor 1-3.

Daca va reuşi să treacă de Urartu, Farul va da peste Flora Tallin în turul trei preliminar al Conference League.

Echipele probabile:

  • Urartu (3-4-1-2): Melikhov – Tsymbalyuk, Pilovyan, Zotko – Antwi, Salou, Marcos, Margaryan – Mogilevets – Makismenko, Grigoryan.
  • Farul (4-3-3): Aioani – Kiki, Popescu, Larie, Borza – Artean, Băluţă, Nedelcu – Mazilu, D. Alibec, Rivaldinho.
mail-share icon Email
viewscnt