Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

VIDEO | UTA Arad - Farul Constanţa 0-1. Prestaţie ştearsă a trupei lui Hagi salvată de tânărul Mazilu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21025934/2/uta-arad-farul-constanta-superliga-superbet-24-02-2023-2.jpg

Farul Constanţa a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii.

Golul a fost marcat de tânărul Mazilu, în minutul 60.

VIDEO | UTA Arad - Farul Constanţa 0-1 (Mazilu 60), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • UTA: D. Balauru - R. Benzar, Chindriş, Benga, Abeid - P. Anton, Batha, Ubbink - Roger, Miloseic, R. Pop
  • Farul: Aioani - Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, E. Sali

Minutul 90+4: Fluier final! Farul se impune cu 1-0.

Minutul 85: Pop centrează din marginea careului. Larie respinge decisiv din faţa lui Postolachi, care se pregătea să îndeplinească o simplă formalitate din 3 metri.

Minutul 60: GOL Farul! Proaspăt intrat pe teren, Mazilu înscrie, după ce a luat pe cont propriu o acţiune de senzaţie. Acesta pune excelent corpul şi trage imparabil cu latul la colţul lung.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 24: Ubbink trage pe lângă poartă din marginea careului, după o minge respinsă.

Minutul 5: Roger se trezeşte cu mingea la picior în poziţie ideală, dar Aioani reuşeşte să blocheze.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Partida dintre UTA Arad şi Farul Constanţa va avea loc, vineri, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărită în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe site-ul Primasport.ro. 

Situaţia nu arată deloc bine pentru UTA. Chiar dacă în ultimele sezone a încercat să se lupte pentru un loc de play-of, anul acesta, situaţia s-a schimbat dramatic. Echipa din Arad nu a mai reuşit să câştige puncte şi se află în criză de rezultate. 

UTA este pe locul 15 în clasament, cu 24 de puncte, devenind una dintre condamnatele la retrogradare. Balint s-a întors la cârma echipei, dar pare că nu a putut redresa clubul. 

În tabăra opusă, Farul are parte de un sezon incredibil. Echipa lui Gică Hagi a renăscut după evoluţiile din sezonul trecut. Dobrogenii sunt lideri în clasamentul din Superligă, având 55 de puncte, cu două mai mult decât principala urmăritoare, FCSB. 

Farul Constanţa are nevoie de o victorie pentru a rămâne pe prima poziţie în Superligă. În acest sezon, lupta la titlu este strânsă, iar FCSB este şi ea aproape de cele clasate, având 48 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele