Ultima oră
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1
VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii” VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii”

VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-1. Moldovenii ratează victoria în minutul 90+7 din cauza unei imprudenţe

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21695826/2/uta-arad-sc-otelul-galati-superliga-superbet-10-08-2024.jpg

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate în deplasare, 1-1, cu UTA Arad, în etapa a 5-a din Superligă. Gălăţenii rămân lideri în Superligă.

Într-un meci alert, cu faze de poartă, gălăţenii au deschis scorul încă din minutul 13, când Juric a înscris cu o lovitură de cap. Gazdele au reacţionat prin şutul lui Omondi, din minutul 43, respins de Iustin Popescu, iar după trei minute acelaşi Omondi a trimis în bară. Oţelul a trecut pe lângă majorarea scorului în minutul 48, la ocazia lui Stevanovic, respinsă de Popa.

Arădenii au avut apoi un şut al lui Joao Pedro, în minutul 61, dar Popescu a apărat, apoi Ezekiel a şutat slab dintr-o poziţie bună şi meciul s-a încheiat cu un henţ în careu al lui Adăscăliţei, într-un duel cu Omondi, în minutul 90+5 Arbitrul Szabolcs Kovacs a dictat penalti fără ezitare, iar Joao Pedro a transformat egalând situaţia pe tabelă. Dozi a scos de pe linia porţii la ocazia lui Stevannovic, în minutul 90+9 şi UTA – Oţelul s-a terminat 1-1

Oţelul este lider în Superligă, cu 11 puncte, în timp ce UTA se clasează pe 6, cu 6 puncte.

VIDEO | UTA - Oţelul 1-1 (Joao Pedro 90+7-penalty / Juric 13), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • UTA: Popa – Râpă, Conte, Benga, Costa – Fabry, Van Durmen, Mihai – Costache, Ezekiel, Omondi
  • Oţelul: Popescu – Adăscăliţei, Cisse, Stevanovic, Zhelev – Cisotti, Zivulic, Lameira – Maciel, Juric, Tănasă

Minutul 90+9: Final de meci! Se termină 1-1.

Minutul 90+5: GOL UTA! Adăscăliţei face henţ în careu! Popescu ghiceşte colţul, dar nu poate apăra penalty-ul expediat de Pedro.

Minutul 61: Joao Pedro a fost aproape de gol, dar portarul Oţelului a fost din nou la post.

Minutul 47: După o lovitură liberă bătută pe bara a doua, Stefanovic a trimis cu capul. Popa a respins spectaculos în corner.

Minutul 45+3: Pauză! Oţelul conduce cu 1-0.

Minutul 45+1: Omondi zguduie transversala cu un şut de la 25 de metri.

Minutul 44: Portarul Oţelului este pus din nou la încercare. De această dată scoate în corner un şut cu efect.

Minutul 43: Omondi reia în forţă de la peste 20 de metri. Popescu respinge cu ceva emoţii.

Minutul 32: Lameira a primit pe 6 metri, dar a tras în blocajul lui Conte.

Minutul 13: GOL Oţelul! Juric reia cu capul din alergare perfect plasat.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------

UTA vine după victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0, şi a urcat pe locul 7 în clasamentul Superligii, cu 5 puncte adunate, după două egaluri şi o victorie. Arădenii au ieşti cu două puncte din dueluri grele cu ”U” Cluj, Universitatea Craiova şi Rapid.

De cealaltă parte, Oţelul este revelaţia acestui start de sezon, cu trei victorii şi un egal, echipa lui Dorinel Munteanu este pe primul loc în Superliga, la 2 „lungimi” de Universitatea Craiova. Gălăţenii vin după victoria din etapa trecută, 1-0 cu Heramannstadt.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria cu 3-1 a formaţiei antrenate de Mircea Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele