Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

VIDEO | UTA - CFR Cluj 1-3. Trupa lui Mandorlini se descurcă perfect în ploaia torenţială de la Arad

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21261912/1/cfr-cluj-uta-arad-superliga-superbet-02-03-2023.jpg

CFR Cluj a câştigat în deplasare, scor 3-1, cu cei de la UTA Arad, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii. Oaspeţii au revenit de la 0-1.

Prima repriză de la Arad a fost una cu multe evenimente. A fost, mai întâi, golul spectaculos al lui Cooper, care a deschis scorul pentru UTA în minutul 27. Oaspeţii au egalat după doar două minute, când o fază purtată de Manea şi Jefte Betancort a fost finalizată de Bîrligea. În minutul 34 Carp l-a faultat în careu pe Bîrligea şi arbitrul Găman a dictat penalti, executat de Jefte Betancor şi apărat de Florin Iacob în minutul 39. Totuşi, la faza următoare, Carp a trimis mingea în propria poartă şi CFR a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Repriza s-a încheiat cu o ploaie torenţială care a inundat zona băncilor de rezerve de pe stadionul arădean.

În repriza secundă Yeboah a majorat diferenţa de pe tabelă în favoarea oaspeţilor, stabilind scorul final, 3-1 pentru CFR, care, cu şase puncte, este noul lider al clasamentului Superligii.

VIDEO | UTA - CFR Cluj 1-3 (Cooper 27 / Bîrligea 29, Carp 40-autogol, Yeboah 85), în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • UTA: Fl. Iacob – Carp, Benga, Markov, Abeid – Dumitraşcu, C. Mihai – Stahl, Fabry, R. Pop – Cooper
  • CFR: Sava – Cr. Manea, Mogoş, Ajeti, Ţîru, Camora – R. Filip, Muhar, Cvek – Jefte, Bîrligea

Minutul 90+9: Final de meci! CFR se impune cu 3-1.

Minutul 85: GOL CFR! Eroare mare comisă de defensiva gazdelor. Yeboah profită şi înscrie, după ce Iacob a apărat iniţial.

Minutul 50: Pop recuperează şi ia o acţiune pe cont propriu, dar execuţia tânărului jucător este scoasă providenţial de Sava.

Minutul 45+8: Pauză la Arad! CFR conduce cu 2-1.

Minutul 40: GOL CFR! Fosta campioană preia în cele din urmă conducerea pe tabelă. La un corner, Carp încearcă să respingă, dar mingea se duce în proprie poartă.

Minutul 39: Carp îl faultează în careu pe Bîrligea. Pe o ploaie torenţială. Iacob scoate lovitura de pedeapsă trimisă de Jefte.

Minutul 29: GOL CFR! Jefte prelungeşte o centrare trimisă de Manea. Bîrligea este bine plasat şi egalează.

Minutul 27: GOL UTA! Cooper înscrie cu o execuţie superbă la vinclu din marginea careului!

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

CFR Cluj a început bine sezonul cu o victorie, dar nu a reuşit să impresioneze. Ardelenii au avut tot un stil pragmatic şi au marcat după ce au avut puţine faze de poartă. 

În tabăra opusă, UTA a remizat în debutul campionatului, cu Oţelul, scor 1-1. La Arad au venit foarte mulţi jucători, iar Mircea Rednic încearcă să creeze relaţii de joc între fotbalişti. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele