Ultima oră
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal

VIDEO | Viktor Orban, prezent la Sepsi Sfântu Gheorghe - FCU Craiova. A stat langă Laszlo Dioszegi

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21262534/1/orban.png

Partida Sepsi - FC U Craiova va avea loc vineri, de la ora 18:30, şi va putea urmărită în direct, pe canalul Prima Sport 2. De asemenea, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit şi online, pe platforma PrimaPlay.ro. 

De asemenea, Sepsi - FC U Craiova va putea fi urmărit şi în format video-text, pe site-ul Primasport.ro, unde vor putea fi văzute toate golurile şi toate fazele importante din meci.

La meci asistă şi premierul Ungariei, Viktor Orban. Camerele l-au surprins în tribunele cochetei arene de la Sfântu Gheorghe, lângă Laszlo Dioszegi, omul cu banii de la Sepsi.

Premierul ungar Viktor Orban şi vicepremierul Zsolt Semjen au participat vineri, la Băile Tuşnad, la un prânz oficial cu liderii organizaţiilor politice maghiare de peste graniţele Ungariei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele