Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO ǀ ”Vom vedea în perioada de transferuri”. Răspunsul lui Elias Charalambous, când a fost întrebat despre plecările din iarnă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21414554/1/fc-u-craiova-fcsb-cupa-romaniei-betano-4-12-2023-1.jpg

FCU Craiova a învins joi seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FCSB, în cadrul grupei C a Cupei României, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. Oţelul este a doua echipă a grupei care se califică în faza eliminatorie a Cupei, după 3-3 cu Dinamo Bucureşti.

FCU Craiova a dominat în partida de pe teren propriu cu FCSB şi a înscris pentru 1-0 în minutul 40, prin Bauza.

În minutul 44, van Durmen a reuşit să marcheze al doilea gol al gazdelor, învingându-l pe portarul Vlad cu un şut din careu. Bucureştenii au căutat egalarea în repriza secundă, dar nu au putut înscrie şi FCU Craiova s-a impus cu 2-0, mergând în sferturile de finală.

Elias Charalambous s-a declarat foarte dezamăgit, după ce elevii săi au ratat şi în acest sezon Cupa.

 "N-am reuşit să ne calificăm. Al doilea gol l-am primit foarte uşor. În a doua repriză am avut câteva ocazii, nu am jucat foarte bine. Cât de curând posibil trebuie să schimbăm situaţia.

Nu e momentul să vorbim dacă a fost sau nu ultima şansă pentru anumiţi jucători. Vom vedea în perioada de transferuri ce jucători vor pleca.

Pentru mine, oricine poate fi titular, toţi jucătorii sunt importanţi. S-a terminat cu Cupa României, acum trebuie să ne intereseze meciul cu CFR Cluj. Sunt îngrijorat că am încasat patru goluri, dar nu vreau să spun multe lucruri. E momentul să arătăm pe teren, este un derby”,
a spus Charalambous.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele