Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | West Ham - Wolves 2-0. Adversara lui FCSB obţine a doua vicorie în Premier League fără mari emoţii

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20875683/1/profimedia-0727375336.jpg

West Ham United a reuşit să se impună pe teren propriu în faţa lui Wolves, 2-0, fără prea mari probleme. Adversara lui FCSB a marcat prin Scamacca şi Bowen.

Echipa londoneză a deschis scorul prin Scamacca, care a înscris primul său gol în Premier League pentru ”ciocănari”, în urma unui şut superb din voleu. Bowen a dublat avantajul lui West Ham în minutul 54, în urma unei execuţii minunate la colţul scurt. 

”Ciocănarii” au obţinut a doua victorie din Premier League în acest sezon şi au urcat pe locul 16, iar ”lupii” se află acum pe 18 cu doar 6 puncte adunate în 8 meciuri. 

West Ham - Wolves 2-0 (Scamacca G. 29', Bowen J. 54')

Gol 2 marcat de West Ham, Bowen.

Gol 1 marcat de West Ham, Scamacca.

West Ham a învins FCBS, scor 3-1, în prima etapă a grupei B din Conference League, al doilea meci urmând să aibă loc pe 3 noiembrie, la Bucureşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele