Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League
Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent" Întrebat despre comportamentul lui Louis Munteanu de la meciul cu FCSB, Dan Petrescu a răspuns. "Să fie decent"
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga

VIDEO | Wolfsburg – Bayern Munchen 2-3. Bavarezii au întors partida pe final

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21712472/1/profimedia-0901455961.jpg

Bayern Munchen a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia Wolfsburg, în prima etapă a noului sezon din Bundesliga.

Cu Vincent Kompany pe bancă, Bayern a început meciul de pe Volkswagen Arena cu un gol marcat de Jamal Musiala, în minutul 20.  În startul părţii secunde, Boey l-a faultat pe Tiago Tomas în careu şi Lovro Majer a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 47. Wolfsburg a trecut la conducere în minutul 55, prin acelaşi Majer, la o greşeală a lui Upamecano.

Bavarezii au egalat prin autogolul lui Jakub Kaminski, din minutul 65. În minutul 81 Kaminski a deviat în corner şutul lui Kane, dar oaspeţii au preluat conducerea un minut mai târziu, când Kane a pasat pentru Serge Gnabry şi acesta a marcat la colţul lung.

Wolfsburg a făcut eforturi să egaleze, însă Bayern s-a impus cu 3-2 şi a debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele