Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

VIDEO ǀ Zeljko Kopic nu începe cu dreptul mandatul la Dinamo. ”Problema noastră e la nivel mental”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21410498/2/zeljko-kopic-fc-dinamo.jpg

Sepsi OSK a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii.

Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

Zeljko Kopic a început cu eşec pe banca lui Dinamo. Acesta a punctat că principala problemă a jucătorilor e la nivel mental, din cauza rezultatelor slabe.

"Pentru mine mai important e că am văzut jucători gata să lupte. Sunt convins că la meciul următor vom arăta mai bine. Sunt jucătorii noştri, e primul meu joc, am avut ideile mele. Schimbările din repriza a doua au adus ocazii.

Problema noastră e la nivel mental. Venim după o perioadă lungă şi e greu să mobilizez jucătorii, dar trebuie să insistăm, iar repriza a doua e dovada că putem juca un fotbal bun. V

Vom analiza situaţia jucătorilor în zilele următoare şi vom lua decizia optimă pentru noi",
a explicat croatul, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele