Ultima oră
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB
NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă NEWS ALERT | Şedinţă la Rapid! S-a luat o decizie extremă
Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal Jandarmeria, activă la meciurile de fotbal
Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret Roxana Anghel a devenit cetăţean de onoare al oraşului Siret
OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat OFICIAL | Jurgen Klopp a semnat
Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România Selecţionerul Ciprului, optimist înaintea meciului cu România

Viitorul lui Ionuţ Radu la Inter pare pecetluit. Portarul nu a făcut deplasarea pentru turneul din Japonia

Inter Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/21264028/1/radu.jpg

Ionuţ Radu (25 de ani) şi-a terminat aventura la Auxerre, formaţie ce a retrogradat dramatic în Ligue 2. Portarul român a fost cedat în Franţa de Inter Milano.

Acesta are însă şanse mici să revină între buturile ”nerazzurrilor”. Jurnaliştii de la Sempreinter scriu că pe lista finalistei Ligii Campionilor se află: Anatoliy Trubin (21 de ani, Şahtior Doneţk) şi Giorgi Mamardashvili (22 de ani, Valencia), în contextul în care titularul de drept din sezonul trecut, Andre Onana a plecat la Manchester United.

Simone Inzaghi a decis să nu îl includă pe Radu în lotul pentru stagiul de pregătire din Japonia.

Surprinzător, în acest moment, Radu e cel mai bine evaluat portar de la italienii. Inter îi mai are între buturi pe: Alessandro Calligaris (18 ani), Filip Stankovic (21 de ani) şi Raffaele Di Gennaro (29 de ani).

Jurnalistul italian Nicolo Schira a dezvăluit lista jucătorilor pe care antrenorul Simone Inzaghi nu se mai bazează în noul sezon. Din păcate, portarul român se regăseşte pe aceasta.

Lista jucătorilor care nu mai sunt doriţi la Inter: Radu, Stankovic, Brazao, Fontanarosa, Lazaro, Agoume, Sensi, Persyan, Oristanio, Males, Colidio, Sebastiano Esposito şi Salcedo.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele