Ultima oră
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”
Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?” Alibec a explicat de ce nu a executat al doilea penalty cu Sepsi. ”Dacă n-a marcat, am luat eu mingea, ce să fac?”
Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi Federaţia Internaţională de Şah devine mai îngăduitoare cu privire la unii jucători ruşi şi belaruşi
VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence VIDEO | Rapid - Ludwigsburg 29-37. Eşec dureros pentru giuleştence
Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat” Gigi Becali a intrat într-un partid şi va candida la alegerile parlamentare. ”M-am alăturat”

Viorel Hizo a prefaţat finala Cupei României. "Sibiul merită"

Cupa României Publicat de Tudor Moisa pe 15 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21592903/1/fc-hermannstadt-farul-constanta-superliga-superbet-10-12-2022.jpg

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi se întâlnesc, astăzi, de la ora 20:30, în finala Cupei României. Duelul de la Sibiu va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Viorel Hizo a prefaţat duelul din această seară. Fostul antrenor a punctat că Oţelul este favorită, dar a menţionat că orice este posibil în meciul de la Sibiu.

De asemenea, Hizo a declarat că un oraş ca Sibiul merită să organizeze o finală de Cupa României. Pentru al doilea an consecutiv, finala Cupei României are loc pe stadionul echipei Hermannstadt.

”Sibiul merită. Avem un stadion frumos, cochet şi sperăm să fie o gazdă bună. Dorinel a jucat la Sibiu, aici s-a afirmat şi a ajuns la echipa naţională de la FC Inter Sibiu. Sunt convins că nimeni de aici nu l-a uitat. 

Dorinel a surprins pe toată lumea cu dârzenia pe care a avut-o. S-a luptat cu toată lumea, a dus Oţelul în prima divizie, iar caracterul echipei îl caracterizează exact pe Dorinel ca jucător. 

Păcat că nu poate să promoveze Corvinul şi au şansa lor. Oţelul e favorită, dar se poate întâmpla orice. Sunt convins că şi Dorinel şi Maxim sunt pregătiţi să ofere un spectacol”, a spus Viorel Hizo, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele