Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Viorel Moldovan, distrus de un fost patron din Liga 1 după ce a ajuns la Rapid: ”E zero, pur şi simplu. N-are niciun cuvânt de spus, e doar o imprimantă, un avatar al lui Şucu!”

Rapid Publicat pe 13 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21732011/1/viorel-moldovan-presedinte-rapid-1923-bucuresti-12-06-2024-3.jpg

Dan Şucu l-a convins pe Viorel Moldovan să fie noul preşedinte al celor de la Rapid. Fostul mare internaţional  i-a luat locul lui Daniel Niculae,  în această vară. 

După venirea lui Moldovan, au avut loc mai multe transferuri. Rapid a punctat şi la capitolul vânzări şi chiar a încasat bani frumoşi pe fotbalişti. 

Totuşi, venirea lui Moldovan la Rapid nu l-a impresionat pe Marian Iancu. Fostul patron din Liga 1 a avut un discurs dur la adresa fostului atacant. 

”E zero, pur şi simplu. N-are niciun cuvânt de spus, e doar o imprimantă, un avatar al lui Şucu!”

"Dacă în primul an de la revenirea în Liga 1 am înţeles locul 8-9, locul 5 ne-a creat speranţe ulterior, dar a venit un loc 6 sub administrarea lui Angelescu, Niculae şi, în special, a lui Şucu.

Începutul celui de-al treilea campionat a fost un dezastru sub conducerea directă a lui Şucu, care l-a îndepărtat pe Niculae şi care l-a scos din linia întâi pe Angelescu. L-a adus pe Viorel Moldovan, am avut mari speranţe că se va impune, dar nu, e zero, pur şi simplu. N-are niciun cuvânt de spus, e doar o imprimantă, un avatar al lui Şucu. Ce spune Şucu, aia scoate Moldovan. Ca să nu mai zic de ceilalţi corporatişti care n-au nicio legătură. Cei care fac transferuri sunt nişte no name-uri. Au făcut bani imediat şi au lăsat obiectivele deoparte.

Ca să ajungi la obiective trebuie să investeşti. Asta e menirea ta de patron. Trebuie să investeşti un milion, două, trei, 10, 20. Ai atins obiectivul, după stai numai în obiectiv şi aduci bani din competiţia internă, din competiţia europeană, iar după aia din transferuri. Niciodată nu vinzi valoare înainte să aduci valoare!", a spus Marian Iancu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele