Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Virgil van Dijk a dat răspunsul privind plecarea de la Liverpool! "Nimic nu s-a schimbat"

Premier League Publicat de Vlad Militaru pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21477698/1/334275131-115825864774646-6465107794015070754-n.jpg

Virgil van Dijk a vorbit despre o eventuală plecare de la Liverpool, după ce lăsase de înţeles că va părăsi clubul la finalul sezonului.

Jurgen Klopp, tehnicianul "cormoranilor", şi-a anunţat plecare la sfârşitul sezonului. Căpitanul lui Liverpool a fost şocat de acest anunţ şi a lăsat de înţeles că va pleca şi el la finalul acestei ediţii.

Van Dijk: "Declaraţiile mele au fost scoase complet din context"

Declaraţiile fundaşului olandez i-au îngrijorat pe fanii de pe "Anfield", aşă că Virgin van Dijk a ţinut să lămurească zvonurile apărute în presă.

"Îmi place clubul. Iubesc fanii. Declaraţiile mele au fost scoase complet din context. Nu este vorba despre mine, ci despre noi. Nimic nu s-a schimbat. Acum cinci zile nici măcar nu vorbeam despre contractul meu, aşa că este un pic prostesc. Concentrarea mea este să mă asigur că acest an este un an foarte special", a declarat Van Dijk pentru canalul de Youtube Men in Blazers.

Van Dijk, despre plecarea lui Klopp

Olandezul a recunoscut că anunţul pe care l-a făcut antrenorul său l-a lăsat fără cuvinte şi se află în asentimentul fanilor.

A fost, evident, un anunţ important, a fost un şoc mare pentru fiecare dintre cei conectaţi la club. 

Am simţit exact ceea ce fanii au simţit în acel moment. Dar, aici ne referim la afaceri. Vrem să dăm drumul, vrem să realizăm lucrurile la care am visat la începutul sezonului. Suntem într-o poziţie bună, aşa că hai să dăm totul.

Dar, aşa cum am spus, nu rostogoli declaraţiile. Sunt pe deplin dedicat clubului pe care îl iubesc. Îmi place fiecare zi la Liverpool. Eu sunt căpitanul şi vom lupta pentru toate obiectivele. Vom vedea cum merge”, a mai spus Virgil van Dijk.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele