Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

"Voi urma şi o carieră în televiziune!" Fostul fotbalist de la FCSB şi-a încheiat cariera la doar 32 de ani

FCSB Publicat de Vlad Militaru pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21470108/3/antrenament-fcsb-inaintea-meciului-cu-fc-dunajska-streda-uefa-europa-conference-league-10-08-2022.jpg

Florin Achim, fostul fundaş dreapta al celor de la FCSB, şi-a anunţat retragerea din fotbalul profesionist la doar 32 de ani.

Florin Achim a ajuns la FCSB în februarie 2022, după ce Gigi Becali îl transfera surprinzător de la Clinceni. Nu a reuşit să îşi găsească locul în formaţia "roş-albaştrilor" din cauza accidentărilor şi a fost cedat la Concordia Chiajna, echipă din liga secundă.

Achim a fost pus liber de contract recent şi a luat hotărârea de a-şi încheia cariera de fotbalist. Totuşi, acesta nu stă departe de fotbal şi va fi noul manager de la Minaur Baia Mare, formaţie aflată pe ultimul loc în seria 10 din al treilea eşalon.

Nu m-am simţit bine deloc la ultima mea echipă, Concordia Chiajna, lucru care a grăbit luarea unei astfel de decizii. De ceva vreme mă gândeam să dau curs ofertei de a veni acasă, la Baia Mare. 

Am plecat pe un alt drum, acela de conducător, şi nu voi mai juca. În paralel, voi urma şi o carieră în televiziune”, a spus Florin Achim.

Încurajat şi de foştii coechipieri

Într-un clip postat de Detectivul de Presă pe pagina personală de facebook, foştii coechipieri ai lui Florin Achim i-au urat succes în drumul pe care a ales să îl urmeze.

"Florine, vreau să te felicit pentru alegerea făcută. Cu siguranţă vei realiza lucruri foarte bune. Te cunosc de mult timp şi ştiu ce ambiţie ai. Când îţi pui ceva în cap, mereu vei realiza. Salut toţi băimărenii, domnul primar a făcut o alegerea foarte bună", a spus Florinel Coman.

"Salut, Florin! Te felicit pentru funcţia obţinută şi îţi doresc mult succes. Sunt convins că o să faci numai lucruri frumoase pentru fotbalul din Baia Mare." , a transmis Olimpiu Moruţan.

"Bun ziuă, dragi băimăreni! În primul rând vreau să îi urez multă baftă bunului meu prieten, Florin Achim. Sunt convins că va face o treabă excelentă pentru fotbalul băimărean. Nu în ultimul rând, vreau să felicit conducerea oraşului pentru decizia luată. Mult succes!", a spus Florin Tănase.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele