Ultima oră
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!
VIDEO | Accidentare horror suferită de Marc Andre ter Stegen. Portarul Barcelonei şi-a rupt piciorul VIDEO | Accidentare horror suferită de Marc Andre ter Stegen. Portarul Barcelonei şi-a rupt piciorul
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oshima egalează! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oshima egalează!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV

”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Daian Cutu astăzi, 21:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21741512/1/stoica.png

 

 

FCSB şi Petrolul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în Ghencea. Partida a fost marcată de mai multe decizii grele pe care Rareş Vidican a trebuit să le ia.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Mihai Stoica a avut o reacţie dură, cu privire la arbitraj. Oficialul campioanei ar dori să se facă publică discuţia dintre centralul Rareş Vidican şi arbitrul VAR Sorin Costreie, cu privire la faza ce a adus golul egalizator al Petrolului, în prelungiri.

MM consideră că a fost un fault anterior reuşite la Adrian Şut.

”Acum a dat un roşu la o fază care ni s-a prelucrat nouă. Dacă loveşti cu cotul adversarul şi e ca o armă, e roşu. Dacă sari, cum a făcut Popescu, e galben. L-a tăiat, dar nu şi-a folosit cotul ca o armă. Aşa ne spun reprezentanţii CCA. E galben clar, toată lumea a zis. OK, a văzut sânge, dar trebuia să meargă la VAR. S-a speriat, e tânăr, ok.

Dar cum să nu dai fault la talpa la Şut? E evidentă. Dacă nu vede, trebuie să intervină Costreie. Am aflat aseară, de la Marius Ianuli, care a fost în cabina arbitrilor, Costreie cu dezinvoltură i-a zis că e contră. Dacă asta e contră... Deci a zis că nu e fault.

Eu l-aş ruga din nou pe Vassaras, din suflet, să facă publice discuţiile care au fost după faza asta, între Vidican şi Costreie. Poate au avut o discuţie. Vreau şi eu să aud ce au discutat. Îl calcă pe gleznă, Şut are piciorul în gazon”
, a spus MM Stoca, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele