Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Xavi a confirmat că Lewandowski e ţinta principala a Barcelonei. Ce spune despre Mbappe şi Haaland

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20714115/1/lewandowski.jpg

Xavi (42 de ani) a vorbit despre planurile Barcelonei pentru sezonul viitor, dar şi pentru perioada de transferuri. Antrenorul catalan a dezvăluit şi motivele pentru care nu s-au putut lupta pentru semnătura celor mai buni tineri jucători la ora actuală, Mbappe şi Haaland.

Barcelona mai are de disputat partida de duminică, împotriva celor de la Villarreal. Catalanii au asigurată poziţia a doua şi se gândesc în momentul de faţă la perioada de mercato din vară, dar ţin cont şi de problemele financiare pe care le are clubul în momentul de faţă.

Xavi a vorbit despre situaţia lui Robert Lewandowski şi a confirmat că este principala lor ţintă din această vară

”E o posibilitate care poate apărea. Lewandowski a spus că vrea să plece de la Bayern, acum trebuie să vorbim cu clubul, însă fiind vorba despre Bayern nu vor face acest lucru facil. Mai are un an de contract cu Bayern”, a declarat Xavi despre atacantul polonez.

Jurnalistul Italian, Fabrizio Romano a dezvăluit că Lewandowski îşi doreşte să vină la FC Barcelona şi nu negociază cu niciun alt club în momentul de faţă, fiind interesat doar de echipa lui Xavi. În aceste momente atacantul polonez aşteaptă ca Bayern să ia decizia finală şi să îi găsească un înlocuitor. Clubul catalan este mereu în contact cu agentul jucătorului, Pini Zahavi.

 

De ce nu s-a putut lupta Barcelona pentru Kylian Mbappe sau Erling Haaland

Xavi a clarificat de ce Barcelona nu a intrat în cursa pentru Mbappe sau Haaland.

"Clubul nu şi-a putut permite să concureze pentru Haaland sau Mbappe? Aşa este. Situaţia economică este ceea ce este. Nu suntem la licitaţia lui Haaland sau Mbappé, dar este ceea ce am moştenit. Nu trebuie să privim înapoi, ci înainte", conform cotidianului spaniol SPORT.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele