Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Xavi începe reconstrucţia la echipă! Cine e al doilea jucător de pe lista plecărilor şi cine ar putea veni din vară

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20695194/1/frs7n9xxmaenifu.jpg

Antrenorul lui FC Barcelona vrea să construiască o echipă competitivă din sezonul viitor, cu care să poată să se bată de la egal la egal cu toate forţele Europei.   

Pe lângă jucătorii care vor veni în acest sezon, catalanii trebuie să renunţe la anumiţi jucători pentru a elibera bugetul salarial. Unul dintre aceşti jucătorii va fi Adama Traore. Spaniolul a ajuns în Ianuarie la Barcelona, sub formă de împrumut, de la Wolves şi a avut un start surprinzător de bun.

Mijlocaşul de bandă a reuşit să ofere două pase de gol în primele lui două meciuri jucate, de la revenirea în Spania, dar în ultimele nouă partide din La Liga, Traore nu a fost titular, iar în patru dintre acestea nu a intrat deloc pe teren.

Astfel că Xavi împreună cu conducerea clubului catalan nu iau în considerare plata celor 30 de milioane, cât este clauza de reziliere a acestuia. La decizia aceasta a contribuit şi faptul că Ousmane Dembele îşi doreşte să continue la formaţia de pe ”Camp Nou”.

Care este lista de transferuri a lui Xavi pentru sezonul următor

Tehnicianul catalan şi-l doreşte foarte tare pe Robert Lewandowski, dar conform El Nacional, acesta ar vrea să îl aducă şi pe Inaki Pena din împrumutul de la Galatasaray. Pe lista lui Xavi de regăsesc şi Stole Dimitrievski, portarul celor de la Rayo Vallecano, dar şi Javi Galan, fundaşul celor de la Celta Vigo, jucători care nu ar veni pe sume mari. 

Până în acest moment FC Barcelona este foarte aproape să îi aducă pe Franck Kessie şi Andreas Christensen, liberi de contract.  

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele