Ultima oră
Gruparea Juventus Torino, reintegrată în Asociaţia Europeană a Cluburilor Gruparea Juventus Torino, reintegrată în Asociaţia Europeană a Cluburilor
”Ar fi o lovitură”. La ce echipă ar putea ajunge veteranul Dragoş Grigore ”Ar fi o lovitură”. La ce echipă ar putea ajunge veteranul Dragoş Grigore
Danny Green s-a retras Danny Green s-a retras
UEFA, pusă la zid! Decizia luată de forul european după decesul lui George Baldock UEFA, pusă la zid! Decizia luată de forul european după decesul lui George Baldock
Fiul lui Djibril Cisse a debutat ca profesionist Fiul lui Djibril Cisse a debutat ca profesionist
Ultimă oră! Patronul Rapidului a ieşit în faţă şi a anunţat că s-a decis soarta lui Şumudică

Ultimă oră! Patronul Rapidului a ieşit în faţă şi a anunţat că s-a decis soarta lui Şumudică

Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 15:25
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21761412/1/462474544-1055882709876152-6549988146895189327-n.jpg

 

 

Zamalek, formaţia egipteană cu care Rapid se luptă la FIFA pentru a-l putea folosi pe Aaron Boupendza, a reacţionat după anunţul făcut de giuleşteni.

Atacantul de 28 de ani, venit la Rapid la mijlocul lunii septembrie, a primit Cartea Verde de la FIFA, iar la câteva ore după anunţul giuleştenilor a venit şi reacţia lui Zamalek.

„Poziţia lui Zamalek este clară, a făcut o plângere împotriva lui Boupendza. Toată lumea se aştepta ca Rapid să primească un document temporar până când cazul se rezolvă, iar noi i-am obţinut Cartea Verde, aşa că poziţia noastră e clară.

Zamalek continuă să facă toate demersurile legale necesare pentru a proteja drepturile clubului, iar toată lumea din conducere are încredere că avem dreptate”, a declarat un reprezentant al clubului, potrivit presei din Egipt.

Anunţul făcut de Rapid 

„Veste excelentă!

În această dimineaţă, am primit de la FIFA decizia favorabilă privind legitimarea lui Aaron Boupendza!

Atacantul gabonez a venit la Rapid în această vară şi se pregăteşte sub comanda lui Marius Şumudică, aşteptând momentul debutului oficial în alb-vişiniu.

Aaron are un CV impresionant, fiind golgheterul Superligii turce în sezonul 2020/2021, cu 22 de goluri. În carieră, a evoluat pentru formaţii ca Bordeaux, Ajaccio, Hatayspor, Feirense sau FC Cincinnatti.

Pentru naţionala Gabonului, atacantul de 28 de ani a marcat 8 goluri în 35 de meciuri.”, s-a arătat pe pagina oficială de Facebook a clubului Rapid.

Oficialii Rapidului mai au de rezolvat problema primirii dreptului de muncă în România de către jucător, pentru ca acesta să poată debuta în tricoul echipei „alb-vişinii”.

Zamalek poate emite în continuare pretenţii financiare

Aaron Boupendza a ajuns la Rapid după o desfăşurare de evenimente demnă de o telenovelă. Pe 8 septembrie, Viorel Moldovan a anunţat că transferul este ca şi rezolvat, dar atacantul a fost prezentat oficial la Zamalek, peste doar câteva ore.

Formaţia egipteană a deschis un litigiu la FIFA pentru ceea ce s-a întâmplat în cazul atacantului gabonez, dar din moment ce Boupendza a primit Cartea Verde.

Singura ameninţare pentru Rapid este financiară, mai exact giuleştenii ar putea plăti despăgubiri către Zamalek, în cazul în care FIFA decide asta.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele