Ultima oră
Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”

Carlo Ancelotti a răbufnit la adresa arbitrajului după ultima victorie a lui Real Madrid: ”Doar el poate explica asta!”
Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO

Jordan Chiles spune că probele video ar trebui luate în considerare în apelul pentru medalia de bronz de la JO
Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai” Explicaţia care aruncă totul în aer! Golul Petrolului cu FCSB ar fi putut fi anulat de VAR: „Poţi să dai”
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!

Zeljko Kopic, ferm cu privire la viitorul său pe banca lui Dinamo. ”Era important”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21595561/1/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-play-out-04-05-2024-1.jpg

Dinamo primeşte vizita lui Csikszereda, luni, de la 20:00, într-un meci ce face parte din manşa tur a barajului ce va decide echipa care va juca în primul eşalon al fotbalului românesc din sezonul viitor. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Zeljko Kopic a fost întrebat despre viitorul său pe banca dinamovistă. Croatul nu a oferit un răspuns. El a punctat că viitorul său se va decide la finele ”dublei” cu ciucanii.

”Era important să batem UTA, am făcut un meci bun. Ne descurcăm bine la antrenament, trebuie să pregătim meciul cu Csikszereda, e o echipă bună. Trebuie să fim la nivel maxim.

Suntem favoriţi, dar totul se decide pe teren. Am văzut câteva meciuri din Liga 2, Csikszereda e o echipă serioasă. Trebuie să dăm maxim în ambele manşe. Am auzit că s-au dat peste 20.000 de bilete, ştiu că vom avea mulţi fani. E important că vom fi împreună la meci.

Nu ştiu nimic despre viitor, nu vreau să vorbesc, vom vorbi la finalul sezonului, acum mă concentrez pe aceste două meciuri”
, a spus croatul, la conferinţa de presă oficială.

Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă şi au terminat sezonul pe locul 13, cu 25 de puncte, după ce a trecut de UTA Arad, 2-0. ”Câinii” vor juca cu Csikszereda pentru rămânerea în Superliga. Abdallah şi Patriche au semnat golurile formaţiei învingătoare, care a evitat dramatic retrogradarea directă.

Dinamo a decis ca partida tur cu Csikszereda să se joace pe „Arena Naţională” , şi a anunţat şi preţul biletelor. Cel mai ieftin tichet la jocul programat luni, 20 mai, de la ora 20:00, costă 20 de lei, în timp ce cel mai scump ajunge la 120 de lei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele