Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Zverev s-a calificat cu emoţii în turul al treilea la French Open, în timp ce Djokovici a defilat în faţa slovacului Alex Molcan

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20718584/1/twitter-atp.jpg

Alexander Zverev, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în turul al treilea al French Open, după ce l-a învins, miercuri, cu scorul de 2-6, 4-6, 6-1, 6-2, 7-5, pe columbianul Sebastian Baez, locul 36 ATP.

Zverev a salvat o minge de meci la scorul de 4-5 în decisiv, apoi a câştigat toate ghemurile şi s-a impus după trei ore şi 36 de minute.

În faza următoare, germanul va evolua cu americanul Brandon Nakashima, lcoul 75 ATP, sau cu olandezul Tallon Griekspoor, locul 58 ATP.

În schimb, tot în turul al doilea, Novak Djokovici a trecut fără mari probleme de slovacul Alex Molcan, locul 38 ATP, cu scorul de 6-2, 6-3, 7-6 (4).

Sârbul a obţinut victoria după un meci de două ore şi 15 minute şi va evolua în turul al treilea cu slovenul Aljaz Bedene, locul 195 ATP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele