Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

A fost emis comunicatul care anunţă decizia finală a lui Gică Hagi. ”A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21685337/1/farul-constanta-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-19-04-2024-2-1.jpg

Gică Hagi a luat decizia finală! Fostul mare fotbalist nu a acceptat propunerea de a fi selecţionerul României, în locul lui Edi Iordănescu.

Hagi a punctat că decizia a fost una foarte grea, deoarece a fi selecţioner este un vis.

”Dragi suporteri români, în urma discuţiilor din ultima perioadă, cu privire la dorinţa Federaţiei Române de Fotbal de a fi noul selecţioner al României, doresc să precizez următoarele:

- Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiţii ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanţa în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

- Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a fi selecţionerul echipei naţionale.

- A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naţionala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

- Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !

 Cu respect, Gheorghe Hagi”
e comiunicatul emis pe site-ul Farului.

Situaţia lui Hagi a fost analizată la Fotbal Show

Prezenţi în studioul emisiunii Fotbal Show, Marius Baciu, Mihai Stoica şi Emil Grădinescu şi-au spus părerea cu privire la decizia pe care o va lua Hagi. Cei trei cred că Hagi nu va accepta oferta primită de la FRF, iar Mihai Stoica a făcut şi o glumă.

"Ce să mai? Pentru mine, da (n.r. a refuzat naţionala). Din ce înţeleg aici, nu cred că va merge la echipa naţională", a declarat Marius Baciu la Prima Sport.

"Că va afla preşedintele primul (n.r. a înţeles din declaraţie). Îţi spun mâine ce am înţeles", a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

"Da, e clar, după părerea mea, nu vine antrenor. Farul pe primul loc, ăla este obiectivul. O să îl sun pe preşedinte, probabil că îi şi explică ceva. Îi explică de ce a luat decizia asta, după care va urma comunicatul.

Dacă ar fi acceptat, ar fi fost simplu",  declarat Emil Grădinescu la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt