Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

”A zis că mai aşteaptă”. Gigi Becali a anunţat unde e pe punctul să joace Florin Tănase | EXCLUSIV

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21680248/1/tranase.jpg

FCSB şi Maccabi Tel Aviv au remizat, scor 1-1, marţi seară, în primul meci din dubla celui de al doilea tur preliminar Champions League.

După meci, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a intrat în direct la Fotbal Show şi a analizat partida, dar a vorbit şi despre situaţia lui Florin Tănase, care de mai multe luni e pe radarul campioanei.

Omul de afaceri a dezvăluit că Tănase a refuzat o ofertă din Iran şi acum aşteaptă un contract din Arabia Saudită. Revenirea la FCSB pare utopică în acest moment.

”Întrebaţi-l pe el. A zis că mai aşteaptă ceva din Arabia Saudită. A avut ceva din Iran, o ofertă, dar el aşteaptă ceva din Arabia Saudită. Bine, mă, aşteaptă ceva din Arabia Saudită atunci”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Florin Tănase a plecat de la FCSB în 2022, când a semnat cu echipa din Emiratele Arabe Unite, Al-Jazira.

mail-share icon Email
viewscnt