Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Adi Popa, uimit de situaţia în care a ajuns Dinamo. ”Credeam că nu termină sezonul"

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21095951/1/popa.jpg

A treia zi de Paşte programează cel mai aşteptat meci al play-off-ului ligii secunde. CSA Steaua primeşte vizita lui Dinamo, marţi, de la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1.

Cel mai exponenţial jucător al ”militarilor”, Adi Popa s-a declarat mirat de situaţia bună în care a ajuns marea rivală. Experimentatul fotbalist e de părere că e o surprză că Dinamo a ajuns în bătălia pentru promovare, deşi au existat foarte multe probleme interne în ultima perioadă.

"O să fie un meci foarte disputat, într-o atmosferă foarte frumoasă. Vă daţi seama că ne dorim să câştigăm. (n.r. diferenţă mare faţă de un meci Dinamo - Steaua de pe vremea când jucai la Steaua). Joc la Steaua, de pe vremea când eram FCSB şi poate ne numeam Steaua ai vrut să zici. De ce să fie diferenţă mare?

Bine, ei şi pe atunci tot obiectiv salvarea de la retrogradare aveau. Nu prea ne-am întâlnit în play-off. Da, primul meci cu Dinamo a fost pe Arena Naţională, când am câştigat cu ei 3-1 după ce ne-au condus cu 1-0 la pauză.

Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat şi la meciul din sezonul regulat cred că atmosfera a fost cu mult peste partidele din Liga 1. Am înţeles că s-au vândut peste 15.000 de bilete. Nu au cum să fie mai mulţi dinamoviştii. Sperăm să se epuizeze toate biletele.

Dacă judecăm după ultimele rezultate trebuie să fim corecţi şi să admitem că Dinamo e favorită. Am avut nişte sincope, iar ei vin pe un fond bun. Sincer, eu nu mă aşteptam ca ei să ajungă în iarnă din motive financiare.

E o surpriză că au ajuns în play-off şi că vor să se bată la promovare. Credeam că nu termină sezonul",
a declarat Popa, pentru Digi Sport.

Joi, reprezentanţii celor de la AS47 au anunţat că au fost vândute peste 15.500 de bilete. Mai mult decât atât, se aşteaptă să se depăşească borna de 18.000 în curând.

Până acum, cei de la CSA Steaua nu au reuşit să impresioneze cu asistenţa de la meciurile din Ghencea, stadionul fiind mai mult gol la partidele de acasă. 

Totuşi, oficialul Stelei, Iulian Miu, a oferit mai multe declaraţii surprinzătoare. El susţine că dacă meciul nu era programat de Paşte, Steaua ar fi vândut 60.000 de bilete. 

”Dacă nu era Paştele, am fi vândut 60.000 de bilete!”

”Scuză-mă, gândeşte-te că s-au vândut 20.000 de bilete şi, dacă erau puse în vânzare şi nu era Paştele, se vindeau 60.000 de bilete la meciul ăsta. Toţi steliştii vor veni la meci! 

Am spus-o şi o spun în continuare, Steaua e în Ghencea, acolo e casa ei şi asta este Steaua. Lumea vine şi o să vedeţi stadionul plin”, a spus Miu, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele