Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Adrian Rus, lecţie de civilizaţie pentru Kevin De Bruyne

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21634843/1/romania-andorra-preliminariile-c-e-2024-15-10-2023-2.jpg

După înfrângerea de luni seară a Belgiei, cu 0-1, în faţa Slovaciei, Amadou Onana a răbufnit la adresa unui jurnalist care l-a numit André, numele portarului de la Manchester United.

Jucătorul de la Everton s-a supărat după ce a fost confundat cu André Onana, portarul camerunez al lui Manchester United. "Nu mă cheamă André", a replicat mijlocaşul belgian, în engleză, vizibil enervat.

Acelaşi jurnalist a avut în mod clar o seară dificilă, deoarece, cu câteva minute mai devreme, Kévin De Bruyne l-a ignorat când a vrut să-i adreseze o întrebare în limba engleză. Jucătorul echipei Manchester City a ridicat din sprâncene, spunând "oh, ok", înainte de a părăsi zona mixtă fără a da cea mai mică explicaţie.

În schimb, Adrian Rus a dat dovadă de civilizaţie, la conferinţa de presă de marţi seară. Fundaşului naţionalei i s-au adresat două întrebări din partea unui jurnalist englez. După ce a întrebat dacă să răspundă în română sau în engleză, Rus a început să vorbească limba română. Însă, jurnalistul l-a rugat să vorbească în engleză. Rus s-a scuzat, spunând că engleza sa nu este foarte bună, dar totuşi a răspuns în limba lui Shakespeare, iar la final jurnalistul l-a felicitat, spunându-i că se descurcă foarte bine.

România va întâlni Belgia, sâmbătă, de la ora 22:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele