Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Alegere surprinzătoare la Dinamo. Cine poate ocupa postul de antrenor la formaţia ”roş-albă”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 2 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20761194/1/ad1jmdc0nmqyndnjytriogm2njg1yzizmzqym2qyndq1nw-thumb.jpg

Dinamo îşi caută un nou antrenor, după plecarea lui Gică Mihali, iar alegerea ar putea fi una surprinzătoare.

Formaţia ”roş-albă” a pierdut primul amical al verii, cu 0-1, în faţa Concordiei Chiajna. Pe bancă s-a aflat Iulian Mihăescu, dar conducerea lui Dinamo vrea să îl înlocuiască înainte de începerea competiţiei, în Liga 2.

Cel mai probabil, Ovidiu Burcă va prelua echipa în perioada următoare. El a fost prezent la stadion, la amicalul cu Concordia Chiajna. Ovidiu Burcă este liber de contract, după ce s-a despărţit de CSM Slatina, pe care a promovat-o în Liga 2.

Playsport.ro informează că Ovidiu Burcă este favorit să o preia pe Dinamo şi ar putea fi anunţat săptămâna viitoare. Aceeaşi sursă menţionează că aducerea antrenorului depinde foarte mult de rezolvarea situaţiei financiare.

Ovidiu Burcă a fost jucător la ”câini” între 2002 şi 2005 şi a câştigat cinci trofee cu ei: trei Cupe ale României, Supercupa României şi titlul în Liga 1, în 2004. El a mai antrenat echipa secundă a Rapidului, în Liga 3.  

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele