Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Alex Mitriţă s-a decis! Viitoarea destinaţie a fotbalistului

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21611622/1/mitrita.jpg

Se pare că Alex Mitriţă a luat o decizie finală cu privire la viitorul său. 

Înaintea meciului de baraj pe care Universitatea Craiova l-a jucat împotriva Universităţii Cluj, Mihai Rotaru a dat de înţeles că acel duel ar putea fi ultimul a lui Mitriţă în Bănie.

După fluier final, finanţatorul oltenilor a intrat în direct la Prima Sport şi a spus că sunt şanse foarte mari ca vedeta echipei să rămână la Craiova pentru preliminariile Conference League.

Totuşi, Mihai Rotaru a punctat că transferuile se fac în august, semn că Mitriţă se va despărţi de Universitatea Craiova la finalul preliminariilor.

Până la urmă, Mitriţă i-a îndeplinit dorinţa lui Rotaru şi va pune osul la încercarea oltenilor de a se califica în grupele Conference League, dar mai apoi va pleca în ţările arabe, conform Orange Sport.

Varianta ţarilor arabe a fost anunţată şi de Marius Şumudică. Antrenor a dezvăluit că Mitriţă are oferte din Arabia Saudită şi din Emiratele Arabe Unite.

Ajuns în Bănie în 2023, Mitriţă a mai evoluat de-a lungul carierei la Viitorul, Pescara, New York City, PAOK, Al Ahli şi Al Raed.

 
mail-share icon Email
viewscnt