Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Alexandru Paşcanu, prezentat oficial de Rapid!

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21685432/1/pascanu.jpg

Rapid mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor! Fundaşul Alexandru Paşcanu (25 de ani) a fost prezentat oficial de giuleşteni.

Acesta a semnat un contract valabil pe 3 sezoane. Paşcanu a jucat stagiunea trecută la pentru Sporting Gijon, sub formă de împrumut de la Ponferradina.

“Mă bucur foarte mult că am ajuns la Rapid. Îmi aduc aminte că am fost la un meci de-ale Rapidului, în 2018, contra Stelei, şi am stat chiar în galerie, am rămas impresionat de atmosferă.

Eu am plecat din ţară la cinci ani, însă am locuit la câteva minute de stadionul Giuleşti, astfel încât cred că era inevitabil să ajung la Rapid. Sunt fericit şi abia aştept să debutez în faţa fanilor”, a spus Paşcanu, cu ocazia prezentării.

Crescut în academia lui Leichester, Alex Paşcanu a fost cumpărat în 2019 de CFR Cluj în schimbul sumei de 600.000 de euro, dar după scurt a fost împrumutat la FC Voluntari. Ponferradina l-a împrumutat în 2020, iar în 2022 l-a cumpărat definitiv.

Paşcanu a bifat 29 de prezenţe în tricoul naţionalei României U21 în perioada 2017-2021 şi a participat la două Campionate Europene, în 2019 şi 2021, acolo unde a impresionat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele