Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

”Am avut ceva probleme”. Început de sezon complicat pentru Costel Gâlcă

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21664528/1/universitatea-craiova-universitatea-cluj-baraj-conference-league-26-05-2024-1.jpg

Hermannstadt şi Universitatea Craiova se vor duela, astăzi, de la ora 21:30. Partida de la Sibiu va putea fi urmărită în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Costel Gâlcă s-a declarat îngrijorat de situaţia echipei. Antrenorul oltenilor a punctat că nu a avut suficient timp în pauza de vară să pregătească lotul.

”Totul a fost mai greu, dar sper să arătăm bine la meciul de la Sibiu. Hermannstadt este o echipă organizată, care gestionează bine momentele de joc. Se organizează foarte repede pe faza defensivă şi speculează acţiunile din atac.

Am avut ceva probleme şi în pregătire, dar sper să pun cei mai în formă jucători la Sibiu. Sper să avem un randament bun, pentru că avem nevoie de aceste puncte. Tot ce e posibil, sper să nu fie doar un debut, sper să ajungă o constanţă în campionat”
, a spus Gâlcă, înainte de meci.

Sibienii îşi pune mari speranţe în sezonul care începe astăzi, iar elevii lui Măldărăşeanu vor încerca să pornească cu dreptul în noua stagiune.

De cealaltă parte, titlul este obiectivul Universităţii Craiova, care va lupta pe două flancuri. Oltenii revin în Europa şi vor juca în preliminariile Conference League.

În sezonul trecut, Hermannstadt a terminat pe locul 9, iar Universitatea Craiova pe poziţia a treia.

mail-share icon Email
viewscnt