Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

”Am deschis terenul cum nu trebuie”. Costel Gâlcă a analizat ”dubla” cu Maribor

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21689355/1/universitatea-craiova-uta-arad-superliga-superbet-20-07-2024-2.jpg

Universitatea Craiova a fost eliminată din Conference League, pierzând dubla manşă cu Maribor, din turul doi preliminar. Oltenii au bătut în manşa decisivă, cu 3-2.

În tur, scorul a fost 2-0 pentru Maribor.

Joi, în rretur, la Craiova, scorul a fost 3-2 pentru echipa olteană. Au marcat Mitriţă ’52, Sierra ’72şi Koljic ‘90+5 pentru gazde, respectiv Ilicic ’68 şi Jakupovic ’82 pentru oaspeţi.

Costel Gâlcă este de părere că soarta calificării a fost tranşată în tur, când slovenii s-au impus fără gol primit.

"Din principiu, n-am vrut să îi ţinem cât mai jos. Am vrut să nu poată să iasă şi în mare parte am reuşit. Dar am luat două goluri din două auturi, am deschis terenul cum nu trebuie.

La experienţa pe care o au jucătorii din zona aia, n-au făcut fault tactic. Păcat, am marcat 3 goluri, echipa a avut atitudine şi a luptat până la final. Am avut şi ocazii, să nu uităm că Maribor e o echipă bine lucrată, n-au jucat ei aşa de liber. Dar s-a decis în mare parte şi în meciul tur",
a spus Gâlcă, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt