Ultima oră
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu

Andreas Wellinger a câştigat concursul de sărituri cu schiurile de la Râşnov. Un român a intrat în puncte!

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21023276/1/wellinger.jpg

Andreas Wellinger, câştigătorul calificărilor de la Râşnov, a fost cel mai bun şi în concursul propriu-zis. Germanul a avut cel mai mare punctaj în complexul de pe Valea Cărbunării, într-o zi marcată de probleme cu vântul, ce suflat haotic şi tare în multe momente.

Wellinger a fost cu doar 0.2 puncte mai bun decât slovenul Ziga Jelar. Podiumul a fost completat de Karl Geiger, compatriot cu învingătorul.

A fost o etapă mare pentru săriturile cu schiurile din România. Daniel Cacina s-a calificat în manşa finală, pe care a terminat-o pe locul 29, performanţă ce îi aduce 2 puncte în clasamentul Cupei Mondiale!

Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile, pentru prima oară în nocturnă la Râşnov

Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile (FIS Ski Jumping World Cup) va avea loc în perioada 16-19 februarie, la Râşnov. Pentru prima oară în România, trei dintre cele patru probe se vor desfăşura pe nocturnă.

Conform noului regulament, etapele de Cupă Mondială se desfăşoară pe nocturnă pentru că astfel există o mai bună vizibilitate a competiţiei, ceea ce atrage un număr mai mare de spectatori care vin să se recreeze şi să admire acest sport, anunţă Ministerul Sportului.

Instalaţia, achiziţionată din Austria, a ajuns deja la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Valea Cărbunari, Râşnov, fiind transportată cu elicopterele, în zece grupuri separate de câte 10 - 12 reflectoare fiecare.
 
În cele patru zile de competiţie, la Râşnov se vor desfăşura patru probe: două etape de individual fete, o etapă de individual băieţi şi o etapă de Super Team.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele