Ultima oră
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB

Andrei Raţiu, pe lista unui club important din Serie A

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 20 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21431913/1/profimedia-0830963707.jpg

Andrei Raţiu (25 de ani) poate prinde un transfer important în această iarnă. Fundaşul naţionalei României e pe lista lui Fiorentina.

Gruparea ”Viola” ar dori să îl aducă pe Raţiu în această iarnă. Interesul a fost generat de prestaţia fotbalistului nostru din disputa cu Real Madrid, când a strălucit pe ”Santiago Bernabeu”.

”Fiorentina caută întăriri în defensivă pentru postul de fundaş dreapta. Clubul l-a remarcat pe fotbalistul român Andrei Raţiu, care a surprins pe Bernabeu, după ce l-a blocat pe Vinicius”, relatează AS.com, care citează Gazzetta Dello Sport.

Andrei Raţiu s-a accidentat, în meciul pierdut de Rayo Vallecano cu Valencia

 

Rayo Vallecano a pierdut marţi, pe teren propriu, scor 0-1, în faţa grupării Valencia, într-un meci al etapei a 18-a din La Liga.

Fundaşul român Andrei Raţiu, de la Rayo, s-a accidentat şi a fost înlocuit.

Valencia a deschis scorul pe Estadio de Vallecas, în minutul 61, prin Sergi Canos. Fundaşul român Andrei Raţiu, care a fost titular la Rayo Vallecano, a avut un şut periculos în minutul 63, dar s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 80, cu Radamel Falcao. Chiar dacă oaspeţii au avut un jucător eliminat, Thierry Correia, în minutul 90+1, iar meciul a fost prelungit cu aproape zece minute, gazdele nu au putut egala şi Valencia s-a impus cu 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele