Ultima oră
Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”

Anglia - Slovenia 0-0. Starurile Albionului nu au impresionat în grupele EURO

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21641516/2/ang-slo.jpg

 

LIVE TEXT | Anglia - Slovenia 0-0. Echipele de start:

  • Slovenia: Oblak; Karnichick, Druidic, Bijol, Janza; Stojanovic, G. Cerin, Elsnik, Milakar; Sesko, Sporar
  • Anglia: Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Gallagher, Rice, Bellingham; Saka, Kane, Foden

Minutul 90+4: Final de meci! Se termină 0-0.

Minutul 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 31: Oblak intervine providenţial la şutul lui Kane din careu.

Minutul 21: Phoden îi pasează în careu lui Saka. Acesta îndeplineşte o simplă formalitate. Dar reuşita e anulată pentru offside.

Minutul 18: Druidic trimite pe lângă poartă din lovitură liberă.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Anglia vine după prestaţia neconvingătoare în faţa Danemarcei, meci încheiat cu scorul de 1-1, în care englezii au fost dominaţi în multe momente ale jocului. Trupa lui Garteh Sauthgate a mimat spectacolul la acest turneu final, dar are şansa de a-şi arăta adevărat faţă în ultima partidă din grupă.

De cealaltă parte, Slovenia vine după două egaluri în primele două partide din acestă grupă, 1-1 cu Danemarca şi cu Serbia. Slovenii speră să prindă un bilet către „optimile” EURO 2024.

Calculele grupei arată că un egal ar califica Anglia oficial în „optimi”, în timp ce Slovenia ar avea şanse mari să mearagă în această fază de pe locul 3, datorită golaverajului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele