Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

Antrenorul Elenei Rybakina are tatuaj cu numele ei. ”A fost un pariu”

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20832666/1/twitter-wimbledon-ribakina.jpg

Jucătoarea din Kazahstan Elena Rybakina, locul 25 WTA, a declarat într-un interviu pentru The Guardian că antrenorul său, Stefano Vukov, şi-a tatuat numele ei ca urmare a unui pariu.

În februarie 2020, Rybakina a făcut în timpul Qatar Open un pariu cu antrenorul ei. El urma să îşi tatueze numele ei dacă ea câştiga turneul de la Wimbledon. Apoi, a trecut ceva timp şi sportiva a uitat de pariu, mai ales după ce coronavirusul a afectat întreaga lume şi sportul a trecut în plan secund.

Acum însă, Vukov are numele Elenei Rybakina şi data succesului sportivei din acest an de la Wimbledon pe braţul drept. Rybakina a câştigat în iulie turneul de la Wimbledon.

“Uitasem de pariu şi ne amuzam. Înainte de finală, el mi-a spus că o să-şi facă tatuajul. Şi l-a făcut. Pentru mine asta este o nebunie, nu-mi vine să cred. Însă asta este situaţia. A fost un pariu”, explică sportiva.

Elena Rybakina a câştigat turneul de la Wimbledon învingând-o în finală pe Ons Jabeur, scor 3-6, 6-2, 6-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele