Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Bogdan Stelea este ferm convins că Halep a fost sabotată. "S-au făcut presiuni asupra ei"

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 14 sep 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21315501/4/https-www-prosport-ro-wp-content-uploads-2021-12-bogdan-stelea-dezamagit-de-modul-in-care-frf-vrea-sa-numeasca-noul-selectioner-al-romaniei-1400x933-1.jpg

Fostul internaţional Bogdan Stelea crede în nevinovăţia Simonei Halep, condamnată la o suspendare de 4 ani pentru dopaj.

Conform digisport.ro, fostul membru al "Generaţiei de Aur" spune că factoraul care i-a creat această părere este prima declaraţie dată de Halep, pe tema aceasta, în urmă cu un an.

”Încă de la început e clar că nu a ştiut ce a luat. (n.r. nu crezi ceea ce spune ITIA?) Eu nu cred că s-a dopat intenţionat. Pentru mine e elocventă prima declaraţie pe care a dat-o, în momentul în care a zis că s-a simţit trădată. 

Declaraţia respectivă a dat-o la cald, pentru că nu se aştepta, sub nicio formă la aşa ceva. Aceea a fost declaraţia care m-a făcut să mă gândesc că nu a ştiut ce se întâmplă cu ea.
După aceea s-a oprit, pentru că sunt convins că s-au făcut presiuni asupra ei şi, după cum o cunosc, făcând parte dintr-o echipă, a zis să nu facă anumite lucruri să-i pună într-o lumină proastă.
Ei probabil că i-au dat garanţii (n.r. oamenii din staff-ul Simonei Halep) că o să se rezolve în vreun fel. 
Eu cred că produsul respectiv a apărut ulterior. L-au găsit ca o scuză pentru ce i-au dat.

(n.r. i-au dat această substanţă să o dopeze pe Simona Halep?) Probabil. I-au dat anumite lucruri pe care le-a luat, fără să ştie, şi după aceea au încercat să găsească o scuză pentru produsul respectiv” a declarat Stelea.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele