Ultima oră
Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona
Kylian Mbappe are o leziune musculară şi ratează derbiul cu Atlético Madrid Kylian Mbappe are o leziune musculară şi ratează derbiul cu Atlético Madrid
”Vrem să facem un meci mare”. Absenţă de marcă la FCSB pentru meciul cu letonii de la RFS ”Vrem să facem un meci mare”. Absenţă de marcă la FCSB pentru meciul cu letonii de la RFS
Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul
Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea
Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea” Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Cupa României Publicat astăzi, 16:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21744760/1/fcsb-fc-virtus-preliminariile-ligii-campionilor-16-07-2024-12.jpg

 

 

FCSB, Universitatea Craiova, Petrolul Ploieşti şi Dinamo vor juca în aceeaşi grupă în Cupa României Betano, conform tragerii la sorţi care a avut loc miercuri, la Casa Fotbalului.

Grupa B este cea în care a fost repartizată FCSB. 

• Etapa 1: Metalul Buzău – Universitatea Craiova, Dinamo – FCSB, Agricola Borcea – ACS Petrolul 52

• Etapa 2: ACS Petrolul 52 – Universitatea Craiova, Agricola Borcea – FCSB, Metalul Buzău – Dinamo

• Etapa 3: FCSB – Universitatea Craiova, Dinamo – ACS Petrolul 52, Agricola Borcea – Metalul Buzău

Aniel Theodor Nedelcu Paţurcă, primarul din Borcea, a oferit mai multe declaraţii după tragere. El se declară încrezător în echipa Agricola şi a avertizat. 

"Pentru noi a fost o surpriză frumoasă Cupa României, a fost un punct de afirmare al echipei din Borcea. Este singura comună din ţară care s-a calificat în grupele Cupei României. Carul mic răstoarnă carul mare, s-a demonstrat tot timpul în Cupa României, şi sper ca anul acesta să facem o surpriză frumoasă şi să dea knockout campioanei ţării.

Orice adversar era clar mai bun decât noi. Am picat într-o grupă cu patru echipe din Liga 1: Craiova, Steaua (n.r - FCSB), Petrolul şi Dinamo Bucureşti.

Meciurile de acasă încercăm să le organizăm la Borcea dacă ne vor permite condiţiile. Dacă vor fi televizate şi ne impune Federaţia anumite criterii, vom juca ori la Călăraşi, ori găsim alte soluţii. Cel mai aproape e Călăraşiul.

Băieţii erau şi ei emoţionaţi. Vă daţi seama, joci cu campioana, cu FCSB, cu Petrolul. Noi suntem o comunicate mică care a scris istorie în fotbalul românesc. Pe FCSB o vom primi cu fotbal de calitate.

La stadion avem anumite proiecte pe baza sportivă, avem un proiect de modernizare. Vor fi undeva la 3.000 de locuri, cu lojă, cu tribună oficială, iar terenul din comună arată impecabil. Credeţi-mă, concurăm cu cei din Liga 1. Cine o să vină acolo, va rămâne surprins. A fost şi Mitică Dragomir şi a rămas surprins când a văzut cum arată gazonul. Nocturnă nu avem, vedem ce vom face", a spus primarul din Borcea, după tragerea la sorţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele