Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

BREAKING NEWS | Neluţu Varga dă afară trei jucători! Patronul de la CFR Cluj îi face bagajele unui fotbalist important. "Nu mai are chef de fotbal"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 11 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21418821/1/0150de50952ff5de6f45503138c1b5e3.jpg

Neluţu Varga pare că se ţine de cuvânt. Patronul formaţiei din Gruia a spus, înainte de meciul cu Rapid din Cupa României, că va începe o adevărată revoluţie la CFR dacă echipa nu va câştiga următoarele patru partide.

În această dimineaţă, Varga a anunţat că se va despărţi de trei jucători. Unul dintre ei este Konoplyanka. Ucrainianul este poate cel mai important fotbalist care a jucat în campionatul României.

”La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărţi.

Unul este Konoplyanka, o uriaşă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunţi că te doare piciorul, că te înţeapă nu ştiu ce. 

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărţi de Konoplaynka la iarnă”, a declarat Neluţu Varga, conform Fanatik.

Pe lângă ucrainian, urmează să plece Juricic şi Bălgrădean.

”Un alt jucător care nu a dat satisfacţie este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut.

Din păcate, n-a reuşit să se adapteze, nu reuşeşte să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit şi ne vom despărţi de el la iarnă. Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă” a mai spus Neluţu Varga.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele