Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Câştigătorul Turului Franţei nu va participa la Jocurile Olimpice

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 22 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21678821/1/poga.jpg

Ciclistul sloven Tadej Pogacar, care a câştigat al treilea său Tur al Franţei, s-a retras de la Jocurile de la Paris invocând ”oboseala”, a anunţat, luni, Comitetul Olimpic Sloven.

”Din păcate, Tadej Pogacar şi-a anulat participarea din cauza oboselii extreme”, a declarat antrenorul echipei olimpice, Uros Murn, într-un comunicat.

Ciclistul în vârstă de 25 de ani a fost, de asemenea, supărat când logodnica sa Urska Zigart nu a fost selectată de federaţia slovenă. El s-a declarat ”furios” şi ”fără cuvinte” într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Întrebat duminică despre Jocurile Olimpice, el a rămas evaziv, preferând să menţioneze ”visul” său de a deveni într-o zi campion mondial.

În septembrie, la Zurich, pe un traseu montan care îi este deosebit de favorabil, el vizează o triplă coroană Giro-Tour-Campionat mondial deţinută doar de doi sportivi, Stephen Roche şi Eddy Merckx.

Tadej Pogacar a câştigat duminică, la Nisa, Turul Franţei pentru a treia oară. El a câştigat şase etape, inclusiv contratimpul final dintre Monaco şi Nisa, pentru a realiza o dublă Giro-Tour de France care nu s-a mai văzut de la Marco Pantani în 1998.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele