Ultima oră
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

Caz incredibil în SuperLiga României?! Un fotbalist, acuzaţii grave

Poli Iași Publicat astăzi, 20:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21751310/1/luca-mihai-poli-iasi.jpg

În urmă cu câteva luni, Luca Mihai a suferit o accidentare gravă în partida Dinamo - Poli Iaşi, din sezonul trecut, dar se simţea mult mai bine la o săptămână după incident.

În prima repriză, în urma unei intrări dure a lui Homawoo de la Dinamo, Luca Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat un guler cervical. Jucătorul 20 de ani a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, iar după o serie de investigaţii au venit si rezultatele.

Luca Mihai se consideră nedreptăţit de Poli Iaşi

Între timp, Luca Mihai şi-a revenit, a şi jucat trei meciuri în acest sezon, două în SuperLiga României, în chiar primele două etape, şi unul în Cupa României, dar apoi a fost cel mult rezervă neutilizată în echipa Politehnicii Iaşi.

Acum, tânărul jucător a afirmat că nu este tratat bine de clubul din Moldova, care, se pare, îl scoate inexplicabil din antrenamente şi este nemulţumit de faptul că nu joacă Mihai, care se consideră nedreptăţit.

În vară, Dan Petrescu mi-a zis că mă vrea la CFR. Ţinând cont de faptul că m-am simţit bine la Poli în sezonul trecut, am spus că vreau neapărat să mai joc un an la Iaşi.

Din păcate, simt că oamenii de aici îşi bat joc de mine acum. Nu joc, mă scot din antrenamente, mi-au cerut să-mi reduc salariul după ce am semnat cu Buzăul, unde nu am reuşit să ajung din cauza regulamentelor. Am pierdut şi naţionala de tineret, Pancu mi-a zis că mă cheamă doar dacă joc câteva minute la club. Dumnezeu e sus, vede! La iarnă plec sigur”, a spus Luca Mihai, conform GSP.

Luca Mihai, accidentat într-un meci Dinamo - Poli Iaşi

Referitor la partida în care Mihai s-a accidentat, în prima repriză, la scorul de 0-0, a avut loc o fază ce a generat multă panică. Homawoo l-a lovit pe Luca Mihai, iar jucătorul celor de la Poli Iaşi a avut serioase probleme.

Decizia centralului arădean Ovidiu Haţegan a atras un val de indignare şi acuzaţii la adresa sa. La o zi după meci, arbitrul a oferit primele declaraţii şi a recunoscut că a făcut o greşeală, deoarece ar fi trebuit, într-adevăr, să acorde cartonaş roşu.

Din păcate, n-am perceput pe moment gravitatea impactului. Am văzut doar doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că dinamovistul a vrut să joace mingea.

Când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greşit, trebuia să folosesc cartonaşul roşu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate şi îi doresc jucătorului de la Poli Iaşi însănătoşire grabnică”, a spus Haţegan, potrivit gsp.ro, la acel moment

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele