Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Ce jucător avem! Pe ce loc se află Niţă în topul portarilor de la EURO

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 23 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21640007/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-3.jpg

Florin Niţă face un Campionat European senzaţional. Portarul naţionalei a închis poarta cu Ucraina şi a avut o prestaţie solidă cu Belgia, în ciuda celor două goluri încasate.

În topul portarilor cu cele mai multe parade în primele două etape, Florin Niţă se clasează pe poziţia secundă! Românul a scos 10 mingi şi este devansat doar de georgianul Mamardashvili, care a avut 15 parade.

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21640007/2/7045ddbf-d9e7-455b-9d27-cfbcf1eaf24a.jpg

Florin Niţă merge în Arabia Saudită

În ultimul timp a început să se vehiculeze faptul că Niţă ar putea ajunge la Dinamo. Florin Niţă şi-ar dori să revină în România, iar pretenţiile salariale ale acestuia ar putea fi îndeplinite de clubul din Ştefan cel Mare.

Totuşi, există toate şansele ca mutarea să nu se concretizeze. Florin Niţă a impresionat nu doar în Turcia, ci şi la Campionatul European din Germania, astfel că a început să fie ofertat şi din alte campionate.

Marius Şumudică a fost antrenorul lui Niţă la Gaziantep şi a dezvălui că portarul naţionalei are patru oferte din Arabia Saudită. Mai mult decât atât, Niţă s-ar fi decis şi urmează să semneze un contract pe doi ani.

”Niţă şi-a terminat contractul, deja are patru oferte din Arabia Saudită. Cred că săptămâna asta semnează în Arabia Saudită, doi ani de contract în prima ligă din informaţiile mele”, a declarat Şumudică.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi de-a lungul carierei a evolua la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

Pentru naţionala României a debutat în 2017 şi a strâns 22 de selecţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele articole Toate articolele